• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./

20.01.2024

13:13

Aleksandar Požgaj "Elitu" zamenio crkvom i manastirima: Nakon izlaska iz rijalitija posvetio se veri (FOTO)

Kristijana Ćaćić

Rijaliti

Aleksandar Požgaj "Elitu" zamenio crkvom i manastirima: Nakon izlaska iz rijalitija posvetio se veri (FOTO)

Podeli vest

Bivši političar i rijaliti učesnik, Aleksandar Požgaj, veoma je aktivan na društvenim mrežama, te često sa svojim pratiocima deli kako provodi svoje slobodno vreme.

Aleksandar je samoinicijativno napustio rijaliti program "Elita", nakon čega je u obavezi da Pink televiziji plati penale zbog kršenja ugovorne obaveze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Požgaj (@drug_crveni)

Požgaj je često isticao koliko je posvećen veri, pa neretko obilazi srpske svetinje.

Na Bogojavljanje je posetio manastir Pridvoricu, koji se nalazi u okolini Ivanjice, a sve to je podelio na svom Instagram profilu.

Podsetimo, nekadašnji političar je nedavno objavio snimak, kada je pokazao kako provodi vreme u crkvi.

- Psaltir se čita svaki dan i bez bilo kakvog povoda. Ja čitam po 10 psalama dnevno i svaki dan psalam 3. 8. 90. poslednjih nekoliko godina. Psaltir je molitvenik svoje vrste, poezija svoje vrste, muzička ritmika svoje vrste, komunikacija s Bogom svoje vrste. S Bogom ličnim i svemoćnim, koji sve vidi, sve čuje, i svemu dejstvuje, opredeljujući sudbe ljudi i naroda dalekovidnim planovima, koji se svi sustižu i završavaju u Hristu. Meni je trebalo vremena da naučim da ga čitam i razumem - napisao je Požgaj u opisu videa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija