• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.01.2024

20:01

"Jadniče jedan": Teodora ponovo ponizila Bebicu, on ušao u crveno zbog svađe sa njom, pa joj javno zapretio (VIDEO)

Informer

Rijaliti

"Jadniče jedan": Teodora ponovo ponizila Bebicu, on ušao u crveno zbog svađe sa njom, pa joj javno zapretio (VIDEO)

Podeli vest

Bebica je prvo pobesneo nakon što mu je Teodora rekla da su završili, pa je onda počeo da joj preti kako će večeras napraviti haos.

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić imali su večeras još jednu svađu. Naime, Bebica je besan zbog Teodorinog ponašanja, pa joj je zapretio kako će napraviti haos, što je ona olako shvatila. 

Delićeva mu je uporno objašnjavala kako su završili, ali to Nenad nije želeo da prihvati. 

- Ti si dečko bolestan, sa tobom više u životu ne želim da razgovaram. Neću da me neko ne poštuje, neću više da prolazim kroz isto. Pomiri se da više nismo zajedno i nemoj da praviš s*anja - rekla je Teodora.

Foto: Youtube prinstcreen

 

 

- Da li shvataš ti neke stvari, ja ću večeras da napravim haos, onaj tvoj pe*erko neka se čuva. Ono što ti radiš ja to ne bih radio najvećem neprijatelju. Od nove godine kad smo se pomirili nikad nam bolje nije bilo - rekao je Bebica.

- To ti misliš, samo što sam ja ćutala. Ti ćeš meni da bacaš stvari, jadniče jedan jadni. I da mi daješ ultimatume. Znaš da se smeješ kad ja izjavim nešto, nikad me nisi podržavao, već si se smejao kad sam ja bila u crvenom. E sad ću ja da se smejem. Ti stvarno misliš da bih ja ovde bila sa nekim, nisi mi ćale da mi govoriš sa kim mogu da se družim, a sa kim ne. Ja se ovde ni sa kim ni muvala ni ljubila pa da praviš neki haos, onda bi shvatila. Ne znaš normalno da priđeš da komuniciramo već koristiš najgore uvrede - odbrusila je Teodora.

Foto: Youtube prinstcreen

 

- Ja kad napravim ovde karambol videćemo da li će da ti bude smešno. Da li ti stvarn misliš da te ne bi je*ala ova budaletina. Samo nemoj to da mi radiš, je l’ ti jasno šta ću da napravim ako se budeš tako ponašala. Je l’ ovo radiš namerno ili šta? - dodao je Bebica.

- Ja ti kažem da ne radim više ništa namerno. On mene sigurno ne želi ni da je*e niti bilo šta nego ta tvoja patološka ljubomora će da ti dođe glave - rekla je Teodora.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija