• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit/Informer.rs/D. I.

23.01.2024

08:42

"Prokockao sam 80.000 evra": Janjuš priznao šta je sve izgubio zbog poroka

ATA Images

Rijaliti

"Prokockao sam 80.000 evra": Janjuš priznao šta je sve izgubio zbog poroka

Podeli vest

Najpopularniji učesnik rijaliti programa "Elita 7", Marko Janjušević Janjuš otvoreno je progovorio o svom poroku koji ga je najviše koštao u životu.

Janjuš je pre učešća u rijaliti programima bio uspešan košarkaš, ali se dogodio jedan prelomni trenutak koji mu je zauvek promenio život. 

Foto: ATA Images

 

 

Pomoću košarke obišao je i mnogobrojne zemlje, igrao je i u Španiji, Češkoj, Sloveniji, Kipru... Ipak, danas je razočaran karijerom, veruje da je mogao da postigne mnogo više, a o tome je pričao u jednom intervjuu.

- Bio sam veoma talentovan. Nisam bio alkoholičar, ali su me često peckali kako sam sigurno izlazio, pio, izbegavao treninge, a tada nisam ni voleo alkohol. Prosto, nisam imao sreće! Trebalo je da potpišem ozbiljan ugovor na tri godine za jedan veliki klub iz Bugarske. Nažalost, uprava kluba za koji sam igrao s****** me je, tražila je mnogo novca da pređem. Tada sam se baš smorio! Razočarao sam se, potonuo... Posle su dolazili novi ugovori, koji nisu bili loši, ali od njih nije mogla da se planira neka budućnost - pričao je Janjuš, koji je uporedo sa košarkom i ženama, zavoleo i jedan porok - kocku!

Foto: ATA Images

 

 

- Sećam se, sedeo sam s društvom, a pored kafića je bio sto za rulet. Dabogda se zapalili svi! Drugari su me pozvali da ih gledam, ali ja sam se ubacio u igru i dobio 800 evra. I tako mi se osladilo! Pričaju da sam mnogo para potrošio, ali ljudi bi trebalo da znaju da nikad nisam izgubio imovinu, stan, kuću... Gubio sam novac koji sam imao u tom trenutku, ali nikad više od 4.000 evra za veče. Nisam ja milioner ili milijarder, pa da mogu da gubim neke astronomske cifre. Kad sve saberem, mislim da sam na kocki ukupno izgubio 80.000 evra. Pritom, nisam samo gubio, već sam i dobijao - ispričao je Janjušević, koji tvrdi da je sa kockom završio za sva vremena.

Prvu veliku ljubav upoznao je tek kad je imao 25 godina. Ena je bila prijateljica Markove drugarice i preko nje su ostvarili prvi kontakt i razmenili brojeve telefona. Posle tri godine ljubavi, Ena mu je podarila centar njegovog sveta - ćerku Krunu, a krah braka sa Enom došao je zbog "Zadruge 3". Pošto je suprugu javno prevario sa Majom Marinković, ona je tražila razvod.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija