• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

26.01.2024

10:32

"Kajem se što je nisam poljubio": Učesnik "Elite" očajan nakon Miljanine diskvalifikacije: "Nedostaje mi, voleo bih da se vrati!"

Informer/RTV Pink/logo

Rijaliti

"Kajem se što je nisam poljubio": Učesnik "Elite" očajan nakon Miljanine diskvalifikacije: "Nedostaje mi, voleo bih da se vrati!"

Podeli vest

Darijan, koji je bio blizak sa Miljanom pre njene diskvalifikacije prizanje da mu je žao što je napustila rijaliti, kao i da bi voleo da se ona vrati.

Za vreme emisije "Gledanje snimaka" takmičarima je pušten klip na kojem Miljana Kulić priča kako joj je numerolog skrenuo pažnju da će se u njenom životu pojaviti čovek na slovo D.

Miljana je pre diskvalifikacije bila prisna sa Darijanom Radomirovićem, koji je nakon odgledanog klipa istakao kako mu Miljana nedostaje, kao i da mu je žao što je nije poljubio dok je bila u rijalitiju. 

- Meni nedostaje Miljana. Kajem se što je nisam poljubio to jutro kada sam izlazio. Da sam ja nju poljubio ona bi promenila razmišljanje - rekao je Darijan pa dodao:

- Mene mešaju sa Zolom i iskreno nisam hteo da razočaram sve pa sam rekao da jesam Zola - dodala je Darijan.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ja sam njega otkačila, ali mi je bitno da zna, da ima moj blagoslov. Ti bi bio sa svima zbog plasmana - rekla je njegova bivša verenica Snežana. 

- Ja bih voleo da se Miljana vrati - rekao je Darijan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija