• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

28.01.2024

10:39

"Nemaš dva grama mozga": Anita urlala na Anđela zbog prisnosti sa Majom, ponizio je pred ukućanima pa otrčao kod Marinkovićeve (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile, Masha Bandjur

Rijaliti

"Nemaš dva grama mozga": Anita urlala na Anđela zbog prisnosti sa Majom, ponizio je pred ukućanima pa otrčao kod Marinkovićeve (VIDEO)

Podeli vest

Stanojlovićeva je dobila napad ljubomore kada je videla da Anđelo sedi pored Maje, pa je odmah napala svog dragog, ali on nije previše obraćao pažnju na Anitine reči.

Anđelo Ranković je sinoć za vreme nominacija seo pored Maje Marinković na garnituri u dnevnoj sobi, što se Aniti Stanojlović nije svidelo pa je napravila pravu dramu u Beloj kući. 

Naime, Anđelu je prvo prišao Lepi Mića i rekao da ne treba da sedi pored Maje, ali on ga nije slušao. Ubrzo nakon toga Rankoviću je prišla i Anita, koja ga je napala zbog prisnosti sa Marinkovićevom, ali joj je on odmah odbrusio i vratio se na svoje mesto na garnituri. 

Foto: Printscreen You Tube

 

- Dođi sedi ovde, nemaš šta tamo - rekao je Lepi Mića.

- Ma ne pričamo ništa, malo da promenim mesto - odgovorio je Anđelo. 

- Ti sad praviš problem - ubacila se Anita.

- Šta ti je, koji ti je k*urac? Nema nikakav problem, nemoj da mi ga praviš - odbrusio je Anđelo. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Sediš pored nje - odgovorila je Stanojlovićeva. 

- Ne sedim pored nje, sedim tamo. Kako ne razmišljaš, ti bre nemaš dva grama mozga - odgovorio joj je Ranković, i vratio se na garnituru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija