• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.02.2024

23:31

"Nisam imala se*s sa 12 godina, Đedović laže": Majka Teodore Delić kulja od besa, ostrvila se prozivkama na Marka i Kačavendu

ATAIMAGES

Rijaliti

"Nisam imala se*s sa 12 godina, Đedović laže": Majka Teodore Delić kulja od besa, ostrvila se prozivkama na Marka i Kačavendu

Podeli vest

Slavica, majka rijaliti učesnice Teodore Delić, oplela je po Marku Đedoviću i Mileni Kačavendi, a zatim prokomentarisala i današnji sukob u "Eliti 7".

Naime, ona je krenula da brani ljubav svoje ćerke i Nenada, a potom sasula lavinu uvreda na račun Kačavende i Marka.

- Pre svega ću da kažem da se Teodora i Bebica jako vole. Đedović je sve vreme pričao loše o Teodori pred Bebicom, i videla sam da Nenadu nije bilo dobro, a pričao je sve što nije istina. Mi živimo u Čačku, imamo i foto-radnju, mi smo ugledni ljudi, čak je rekao da je Teodorinu mamu, tj mene, došao neko iz Mrčajevaca i imao sa mnom se*s dok sam imala 12 godina. Ja sam majka troje dece, imam tri ćerke prelepe, Teodora mi je krasuljak u mojoj porodici, ona je moja najmlađa lutkica i eto šta sam doživela, umalo me srčani udar nije strefio kad sam čula šta Đedović priča. Stvarno to nije istina, ona je dobra devojka, završila je srednju ekonomsku školu, otišla u Beograd da radi, radila je kao manekenka, ugledni smo u Milanovcu i u Čačku. Uvek je imala novca i baš je ružno da onako priča - kaže Slavica i dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 

- Ona mu iz srca govori da ga voli, do juče isto to priča, ja znam da je tako, i Nenad voli Teodoru, on je zbunjen jer mu je Đedović napumpao glavu u vezi Gačića. Gačić nema veze sa Teodorom, oni su prijatelji, i ona kada god se pomiri sa Nenadom prestane svaku komunikaciju sa Gačićem - rekla je ona. 

Naposletku se osvrnula na prozivke članova "Elite 7" upućene Bebici da Teodori prećutkuje za sve, pa pojasnila zašto Teodora ništa ne demantuje.

Foto: ATAIMAGES

 

Njoj je to psihičko maltretiranje i turiranje mozga, ona ne zna kako da se izbori sa ukućanima, oni koji su joj prijatelji kao što su Milica, Terza i još koje ima tu oko nje, oni svi znaju i svima priča i buni se, ali kada je napadnu ostali ona šta će jadna devojka priča šta misli i oseća u tom trenutku. Ne može da se izbori kad njih deset kao aždaje krenu na nju, pogotovo Kačavenda, kad pusti njen otrovan jezik, Teodora joj je trn u oku. Smetaju joj mlade devojke, kad se pomene Teodora, ona pušta otrove na nju, a Nenad isto ne zna da se izbori nego se otuži. Ali ja mislim da će se pomiriti vidim da već sede zajedno - rekla je Teodorina majka za Pink.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija