• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.02.2024

08:45

Muk u "Beloj kući"! Anđeli pročitali pismo mlađeg brata, Šparavalo se rasula u komade

Shutterstock/pink

Rijaliti

Muk u "Beloj kući"! Anđeli pročitali pismo mlađeg brata, Šparavalo se rasula u komade

Podeli vest

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo sinoć je saznala da nema podršku ni roditelja ni mlađeg brata, koji ne želi ni da čuje za nju.

Anđela je pred kamerama "Elite" uplovila u vezu sa Bojanom Pavlović, a njena porodica je oštro osudila njeno ponašanje, kao i laži koje je iznela o bližnjima.

Voditelj Darko Tanasijević je tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" Anđeli postavio niz pitanja.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Anđela, 'ajde da pričamo o Bojani i tebi. Ukućani trvde da je Bojana od tebe napravila monstruma, kako se nosiš sa tim? - pitao je Darko, a ona je odgovorila:

- Mene njihovo mišljenje ne interesuje, uvek sam imala neki svoj stav da se zalažem za osobu do koje mi je stalo. Ja sam uvek takva bila, nisam se promenila. Naravno da ću odgovoriti na uvrede i uzvratiti tri puta više. Meni ovde konstantno vređaju baku i Đoleta. Zašto mi neko spominje to ako me to boli? Meni govore da će baka da mi se isključi sa aparata. Moja stvar je sa kim ću da budem u vezi, Bojana mi nije nametnula svoje mišljenje. Bojana nikad nije iznela neke psovke na račun moje majke. Moja mama je isto nju vređala i onda ne mogu da budem na dve stolice - rekla je Anđela, a onda joj je Darko pročitao pismo njenog mlađeg brata, kojem je Šparavalo nedavno čestitala rođendan:

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Anđela voj rođeni brat je imao potrebu da ti odgovori na rođendansku čestitiku. Rekao ti je: "Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode" - rekao je Tanasijević, a Anđela je zanemela od šoka.

- Kako komentarišeš ovo? - pitao ju je Darko.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ne znam šta da ti kažem Darko. Mislim da mu je moja majka pomogla u toj poruci, jasno mi je da sam ja njega povredila i sve... Stvarno ne mogu sada da pričam o tome, jako sam se potresla - odgovorila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija