• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.02.2024

18:12

"Želim im da što pre obole od raka!" Otac Asmina Durdžića uputio jezive kletve ovim ženama i ostavio sve u šoku (FOTO)

Društvene mreže

Rijaliti

"Želim im da što pre obole od raka!" Otac Asmina Durdžića uputio jezive kletve ovim ženama i ostavio sve u šoku (FOTO)

Podeli vest

Otac Asmina Durdžića, koji sa aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić ima dete, zgranuo je sve svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Fejsbuk, u kojoj je ženama uputio najjezivije kletve.

Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, često je aktivan na svom Fejsbuk profilu, a njegova nedavna objava izazvala je buru i zgrozila svakoga ko ju je pročitao.

Naime, Mustafa je prokomentarisao priče da su Asminu žene plaćale večere, te je putem Fejsbuk statusa pozvao te žene da se jave, a zauzvrat ponudio da im on plati deset puta više.

Ipak, nije to ono zbog čega su svi, nakon čitanja ovog statusa, ostali u neverici. Mustafa je svim ženama, koje su njegovu decu materijalno iskorišćavale, poželeo monstruozne stvari:

- Imam dva sina, bili su lepotani, a i sada su još uvek. Ako postoji ijedna žena ili devojka koja je platila mome sinu večeru, a da zauzvrat nije dobila 50 večera, neka mi se javi ovde javno imenom i prezimenom, vraćam joj 10 puta više! Onima koje su iskorišćavale materijalno moju decu želim da obole što pre od raka. Isto važi i za žene, devojke koje su bile verene, verene sa Asminom, a ja znam da ne postoji nijedna sa kojom je bio veren - napisao je Asminov otac i sve ostavio u šoku.

Foto: printscreen facebook

 

Podsećamo, Mustafa je jednom prilikom komentarisao i Aneli Ahmić, aktuelnu zadrugarku, a bivšu partnerku njegovog sina Asmina:


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija