• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

16.02.2024

12:10

"Ona je najgori sloj ljudi, materijalista": Bivši političar raskrinkao Aneli, pa otkrio svoje iskustvo sa njom

Aleksandar Jovanović Cile/shuterstock

Rijaliti

"Ona je najgori sloj ljudi, materijalista": Bivši političar raskrinkao Aneli, pa otkrio svoje iskustvo sa njom

Podeli vest

Bivši političar i bivši učesnik "Elite", Aleksandar Požgaj, gostovao je u jednoj emisiji gde je otkrio pojedine detalje o odnosu Aneli Ahmić i njenog bivšeg supruga Asmina Durdžića.

Požgaj je izneo sav prljav veš aktuelne učesnice rijaliti programa "Elita". 

- Nisam hteo odmah da komentarišem dok ne dobijem sve informacije, ne treba biti brzoplet u životu. Jednom našalio da ako ulaze Stanija i Asmin, ja ću da ih podržim. Do jednog momenta meni je ispiralo mozak to kako je ona žalosna, tužna i ostavljena. Ajde bre Aneli vidi se šta je, materijalista. Sve vreme priča o lambordžiniju, balensijaga patike, da li su original ili nisu, kupio je Staniji naočare u Istanbulu. Koga to interesuje? To je materijalizam. To jasno pokazuje ko je Aneli Ahmić, ona je najgori sloj ljudi koji postoji u društvu i takve ljude treba izbegavati. Ona je mene uvek nazivala ološem i svađali smo se, nikada je nisam uvredio, samo sam govorio istinu. Na kraju sam joj rekao "devojko, kada izađem iz rijalitija ja tebe više nikad neću videti". Ona je rekla pa kako. Pa šta treba da se družimo kad izađemo, devojko ti mene ne interesuješ - rekao je Požgaj i dodao:

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

- Ja sam je znao i ranije, ona je bila sa jednim mojim prijateljem. Tada sam je video i otišao odma kada sam video ko je došao. Mi smo sedeli i on se dopisivao preko Instagrama sa njom i pokazivao mi kako izgleda. One su sutra došle u Beograd, pa su otišli u Dubai, pa za Rim. Ona mi je to sve potvrdila i hvalila se kako je on bio galantan i dao joj karticu. Kako je ona šopingovala dok je on spavao i bio u gradu sam. Kada se vratio, pitao sam ga kako je bilo. Rekao je nije ništa bilo, osim kada sam se vratio. Meni je sve jasno bilo. On nije hteo, kaže kada ju je video samo je izmišljao neke sastanke - otkrio je Aleksandar u emisiji na Kurir televiziji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija