• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.02.2024

18:31

Anđeli Šparavalo majka ponovo zarila nož u srce: Aleksandra brutalno izvređala Bojanu, pa se osvrnula i na reči Kije Kockar

Youtube printscreen

Rijaliti

Anđeli Šparavalo majka ponovo zarila nož u srce: Aleksandra brutalno izvređala Bojanu, pa se osvrnula i na reči Kije Kockar

Podeli vest

Od kako je uplovila u vezu sa Bojanom Pavlović, Anđela Šparavalo je prinuđena da bira između porodice i svojih emocija. Porodica Šparavalo je nemilosrdna prema aktuelnoj učesnici i ne propuštaju priliku da je emotivno ucene da se odrekne svoje trenutne ljubavi, a Bojanu ne prestaju da vređaju i nazivaju je pogrdnim imenima.

Anđela se sinoć nakon nastupa na "Ljubavnoj Elitoviziji" obratila porodici. Naime, zadrugarka je rekla kako joj je veoma teško što nema podršku majke, a onda dodala da nije ni slutila da može da se zaljubi u žensku osobu.

Foto: Youtube printscreen

 

Kija Kockar, koja je sinoć bila članica žitija, prenela je poruku svoje majke Nadice Kamel - Zeljković, koja kaže da mama ne mora da podrži izbor svog deteta, ali da mora da bude uz njega, verovatno aludirajući na Aleksandru Šparavalo i njene izjave da će se odreći sopstvenog deteta i da je nikada neće prihvatiti kao gej osobu.

Anđelina majka hitno je odreagovala za medije, ističući da Nadicu treba da bude sramota zbog izjave, te i da ovo što se dešava, kako kaže, ne želi nikome.

- Nikad u životu neću da prihvatim Bojanu. Pitala bih Kijinu majku: "Da li bi prihvatila ona?" Sram je bilo! Anđela nije dobro, nije svesna, nju je Bojana uništila... Ne daj Bože ovo nikome, ovo su strašne stvari. Nek ona bude srećna, ovom porukom nas je još više unesrećila. Ja još jednom kažem, mene ne zanima da li je Bojana nasilnica ili nije, Bojanu u životu neću prihvatiti. A Bojana je najveće zlo koje je ikada ušlo u rijaliti program - poručila je Aleksandra Šparavalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija