• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

21.02.2024

13:37

Aleks daje Caru još jednu šansu?! Nikolićeva spremna da mu sve oprosti, jedino se ovoga plaši

Printscreen Instagram/filip_car_capo_ck, alex_mima_official

Rijaliti

Aleks daje Caru još jednu šansu?! Nikolićeva spremna da mu sve oprosti, jedino se ovoga plaši

Podeli vest

Filip Car i Aleksandra Nikolić, uskoro će postati roditelji, ali se buduća mama još uvek dvoumi o prihvatanju oca svog deteta u svom životu.

Aleksandra razmatra da li da pruži šansu Filipu, s obzirom na njegove ranije ispade i priznanje o prevarama sa drugim devojkama.

Ona se sada konsultuje sa prijateljima, jer treba da donese važnu odluku, ali još uvek nije sigurna da li je Filip zaista spreman da se promeni, pišu domaći mediji.

Foto: ATAIMAGES/Aleksandar Jovanovic

 

- Aleksandra je drugarici rekla da hoće Filipu da da šansu. Sad kad je beba na putu normalno je da drugačije gledaju na neke stvari. Ona kao majka hoće najbolje za svoje dete, ali je sad problematično to što sumnja da li se Car zaista promenio. Ubeđuje je da će da bude tu za nju i za dete, ali i dalje kao da ne verujem da može da se promeni. Rekla mi je: "Daću mu šansu! Moram! Svakako sam obazriva jer ne želim da prolazim kroz one traume! Ceo svet zna šta mi je priređivao, ono najvećem neprijatelju ne bih poželela" - priča izvor za Republiku i dodaje:

- Sad je samo pitanje vremena kad će da se dogovore oko svega. Aleksandra ima želju da osnuju stabilnu porodicu, a na Caru je sada da pokaže svoju stranu. Na kraju krajeva, uvek mogu da se rastanu i da se dogovore kako će on da viđa dete.

Podsetimo, izvor za Alo! otkrio je da se po ultrazvuku može videti da beba neverovatno liči na Filipa.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Aleksandra vodi trudnoću privatno i ima na raspolaganju najbolje ultrazvučne mašine, a poslednji ultrazvučni pregled ju je i nasmejao i rasplakao. Ne samo da je potvrdila ono što je videla i radnije, a to je da je beba ista Filip već je ostala u šoku koliko je snimak jasno pokazao devojčicu koju će roditi sredinom aprila - navodi izvor i dodaje da je bebica gotovo sve povukla na oca:

- Njihova ćerkica ima isti oblik glave kao Filip, njegov nos, usne, a ono što je još smešnije nedeljama drži ruku na licu baš onako kako to Filip radi dok spava. Aleksandra i dalje voli Filipa, pa joj ne smeta što beba liči na njega. Očekivala je da će tako biti i najbliži su joj govorili da prve ćerkice u najvećem broju slučaja povuku na očeve - zaključuje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija