• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

22.02.2024

19:22

"Imam ceo snimak, na njemu se vidi Sitino lice!" Asmin za Informer o eksplicitnom videu: "Htela je da se snima, dokazaću sve na sudu"

printscreen/shutterstock

Rijaliti

"Imam ceo snimak, na njemu se vidi Sitino lice!" Asmin za Informer o eksplicitnom videu: "Htela je da se snima, dokazaću sve na sudu"

Podeli vest

Asmin Durdžić, bivši izabranik rijaliti učesnice Aneli Ahmić, za Informer je prokomentarisao skandal u kome se našao kada se u javnosti pojavio snimak njegovog seksa u jednoj hotelskoj sobi.

Asmin je došao u žižu interesovanja javnosti kada je majka njegovog deteta Aneli Ahmić ušla u rijaliti "Elita" tvrdeći da ju je Durdžić prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, te da joj je ona preotela supruga.

Njihov medijski rat traje već mesecima, a pre nekoliko dana se pojavio eksplicitni snimak na kojem se, prema Asminovim rečima, nalazi Sita Ahmić, Anelina rođena sestra.

Mnogi su odmah posumnjali da je Durdžić poslao snimak medijima, međutim, on kaže da to nema veze sa istinom.

Foto: Instagram

 

- Nisam ja taj koji je dao snimak u medije. Mislim da ga je dala sama Sita. Prijatelji nisu, već sam ih kontaktirao. Video je nastao pre dve godine u beogradskom hotelu "Hilton" i Sita tačno zna gde se on nalazi. Ona je na snimku i ako me Sitica bude tužila, naravno da imam dokaze da je na njemu ona. Imam ceo snimak, na kome se vidi njeno lice, ali to ću na sudu da pokažem, ukoliko uopšte bude tužila, jer, poznajući njen novčanik, može da plati samo vožnju do sledeće stanice - rekao je on i prokomentarisao njene reči da devojka sa snimka liči na transrodnog muškarca:

Foto: Prntscreen Pink TV

 

- Pa, ona liči na transrodnog muškarca. Zna odlično ko je bio u sobi i ona je htela da se snima. Njoj imponuje kada gleda svoje snimke - kazao je Asmin i dodao:

- Da želim, mogao bih da vratim i Situ i Aneli za dve sekunde.  

Durdžić je prokomentarisao i pisanja pojedinih medija da se Stanija sada plaši da joj se on ne osveti.

Foto: Masha Bandjur, Privatna arhiva

 

- Stanija je jedna gospođa i ja sam 100% siguran da ne misli da ću da joj se svetim, jer za to nema ni potrebe ni razloga. Ne bih želeo više da komentarišem Staniju u ovom blatu između mene i Ahmićki - poručio je on.

Podsetimo, Sita je nedavno za Informer otkrila da će Asmina tužiti zbog tvrdnji da se na pomenutom snimku nalazi ona, te da će ga strpati u zatvor na pet godina, a više o tome možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija