• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

24.02.2024

13:49

"Zatvarali su ga u podrum u Krnjači, šamaraju ga jer nema da plati račun!" Maja i Janjuš u žestokom sukobu, pale teške optužbe (FOTO)

RTV Pink/Informer/Logo

Rijaliti

"Zatvarali su ga u podrum u Krnjači, šamaraju ga jer nema da plati račun!" Maja i Janjuš u žestokom sukobu, pale teške optužbe (FOTO)

Podeli vest

Verbalni sukobi između bivših ljubavnika, Maje i Janjuša se ne smiruju. Marinkovićeva je tokom sinoćne emisije ušla u klinč sa nekadašnjim partnerom i njegovom devojkom Aneli Ahmić.

Učesnica rijaliti programa "Elita", Maja Marinković se tokom prethodne večeri ponovo posvađala sa Markom Janjuševićem, poznatijim kao Janjuš, te tom prilikom iznela šokantne tvrdnje na njegov račun.

Foto: Printscreen You Tube

 

Maja je najpre govorila o Janjuševoj partnerki, Aneli Ahmić:

- Čuli od Alibabe da voli da orgija. Verujem da taj blokator reaguje da bi mogla da se ponaša. Ja se uopšte ne šalim, a oni će morati na sudu to da dokazuju. Ja sam pričala o njoj sve ono što sam čula iz usta njenog bivšeg muža - započela je Marinkovićeva, pa dodala:

Foto: Printscreen You Tube

 

- To je klasična ženska ljubomora, sve bi one malo htele, kao ja, kao ja, kao ja... Ja sam sve sama zaradila. Ja nikada nisam imala muškarce da me finansiraju, to su robinje, one moraju da rade stvari koje im oni kažu - govori Maja, te dodaje da Janjušević nema novca ni da plati račun na splavu:

- Obezbeđenje ga šamara po splavovima u Beogradu, jer nema para da plati račun. Uzima od žene 300 evra da bi imao da kocka. Životi su im jako slični, poročni - rekla je Marinkovićeva.

- Mene niko nikada u životu nije udario, nikada se nije desilo. Znate kako Janjuš ulazi na splav i izlazi?! Kao gospodin - rekao je zatim Janjuš.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Uzima pare na kamatu da bi kockao. Potvrdio je da su ga zatvarali u podrume u Krnjači jer nije mogao da vrati dugove kockarske. Ja sam mu ostavljala novac da bi mogao, koliko toliko, da se iščupa - dodala je Maja.

- Krenuću ovako...To je osoba koja je najljubomornija i najsujetnija na mene i Aneli. Dokazao sam kada može da me interesuje i kada ne može, ali je to sujeta od kako smo se moja buduća žena i ja pomirili. Udara na najgore. Ja kada bih njoj sada rekao nešto što znam iz spoljnog sveta, ne bi joj bilo dobro. Ali ja nisam taj tip. Ona danas govori da glumim žrtvu, zna se na šta aludira. Car je ovde rekao da je dobio od nje neku polnu bolest - rekao je Marko Janjušević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija