• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

24.02.2024

22:02

Palo pomirenje! Maja Marinković odlučila da pređe preko svega i pruži još jednu šansu, ovo niko nije očekivao

ATAIMAGES

Rijaliti

Palo pomirenje! Maja Marinković odlučila da pređe preko svega i pruži još jednu šansu, ovo niko nije očekivao

Podeli vest

Maja je danas nakon razgovora zagrlila svoju nekadašnju druagricu i na taj način joj stavila do znanja da joj je prešla preko svih izrečenih reči.

Bivše drugarice, Maja Marinković i Slađana Lazić nakon svađe odlučile su da obave jedan prijateljski razgovor. 

Njih dve su se osamile na garnituri u dnevnoj sobi i započele svoj razgovor. Maja i Slađa pričale su o Jovani Cvijanović i usaglasile se da je kod učesnice "Elite" vidljiva promena u ponašanju. Nakon što su se ispričale, nekadašnje drugarice su se čak i zagrlile i na taj način stavile do znanja da su zakopale ratne sekire. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Malopre smo pričale i pita ona mene da li sam imala neki kontakt sa tobom. Ja kažem da nisam, a ona mi kaže da si nešto odsutna. Ja rekla možda devojka nije raspoložena, ja pričam istinu, znam šta sam pričala - rekla je Slađa. 

- Ja ne želim da tebe stavim u nezgodnu situaciju, da ne bude da se ja nešto mešam - odgovorila je Maja. 

- Ja nisam znala da je ona kad je krala cigare sa Anđelom ubacila u moje stvari, tako da mene ne možeš da staviš u nezgodnu situaciju. Ti pričaj po svome i šta te briga - rekla je Slađa.

- Imam neki čudan osećaj u vezi nje, u pogledu vidiš da je drugačija - rekla je Maja.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ona je tebi zamerila što je njen hipotetički dečko rekao da mu se ti sviđaš, ti ne možeš nikad biti kriva - rekla je Slađa.

- Meni je čudna samo ta njena promena u ponašanju - rekla je Maja.

- Ona je tvoj fan, pre nego što si ušla bila je ista kao ti. Sve isto pričala kao demolirala auto, ljubomora i posesivnost. Zna se kakva si ti u ljubavnom smislu i ne može niko tebe da izimitira - rekla je Slađa.

- Nisam očekivala ovakvo ponašanje od nje, od svih ljudi koji me iritiraju sam mogla to da očekujem ali za nju mi je šok - rekla je Maja, a potom zagrlila svoju drugaricu Slađu. 

Foto: Youtube printscreen

 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija