• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.02.2024

07:58

Aneli Ahmić šokirala izjavom o Asminu i Nori: "Žao mi je što pre nisam otišla od njega"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Aneli Ahmić šokirala izjavom o Asminu i Nori: "Žao mi je što pre nisam otišla od njega"

Podeli vest

Sinoć je Darko Tanasijević pozvao Aneli Ahmić i Šiša bar kako bi porazgovarali o svim aktuelnim temama koje se tiču nje.

Kako su Janjuš i Aneli često u sukobu, voditelj je želeo prvo da se osvrne na taj njihov odnos.

- Imamo i dalje tih svađa, oko gluposti. Zezam se sa njim, on to odmah shvati da ću ja njemu napolju vratiti za sve to. Imamo veliki strah da li ćemo izdržati do kraja, da je izlazak sada ili za nekih mesec dana, planirali bi stvari neke i lakše nam je - rekla je Aneli Ahmić.

- Seti se vaše situacije i tvoje situacije od pre četiri meseca. Kakva ti je bila situacija sa Janjušem?! Kukala si, a sada vidi ovo - rekao je Darko.

- Jeste, sve je to istina, volimo se previše da imamo taj strah, koliko ja u njega, toliko on u mene. Nepoverenje je veliko. Mislim da on više strahuje da li ću ja hteti da ostanem sa njim, da li ću ja nekoga upoznati, to je neki moj zaključak, ma isti problem imamo... Žao mi je možda što pre nisam otišla od njega (Asmin), što se Nora još više vezala za njega i što ga pamti - rekla je Ahmićeva.

- Pa dobro, zar Nora ne treba da ga pamti, njen je otac? - upitao je voditelj.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Dobro, treba da ga pamti. Njoj fali on sada, ona da je bila mlađa, ne bi se toliko vezala. Ona non-stop pita: "Gde je tata?". Ona ovde da se vidimo, pitala bi: "Gde je tata?". A da snima te žene i te porno videe, nisam zaslužila to. Da je neki momak od pre, pa i da kažem, ali ja koja ga nikada nisam izdala, nisam zaslužila da ide i da me vara, da se snima sa ženama i da me pravi budalom. Ja sam se radovala kada se vrati s posla pa kaže da idemo da jedemo zajedno - rekla je Aneli.

- Učestale su svađe sa Majom, šta se tu dešava? - pitao je Darko.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Udara najniže. Pričale su mi devojke šta ona radi, da je ona svima te stvari govorila koje su imale zajendičke partnere, Aleksandri, Milici maloj... Ne znam, mi je ne gledamo, ona prolazi pa se uvija, provocira i mene i njega. Te reči koje ona izgovara, ne mogu da zamislim da neko to izgovara. Meni je to bolesno, ne vidim poentu toga i zašto ona nas dira. Ja ne mogu nju da gledam, moju garderobu nosi pola kuće, svima dajem sve. Ako imam nešto slično kao ona, reći će da sam se obukla kao ona. To je meni bolesno! Ko imitira?! S jednom bundom ja nju imitiram. Ne sviđa mi se kako se oblači, to lakirano, sado-mazo. Po meni je bolesna osoba, bolesniju osobu nisam imala. Dira čoveka koji je izgubio brata, meni dira porodicu - rekla je Aneli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija