• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

28.02.2024

17:23

Obezbeđenje uletelo u "Belu kuću"! Milica ušla u crveno, pa počela da preti ovoj zadrugarki!

Printscreen You Tube

Rijaliti

Obezbeđenje uletelo u "Belu kuću"! Milica ušla u crveno, pa počela da preti ovoj zadrugarki!

Podeli vest

Milica Veličković zaratila je u dvorištu sa cimerkom Žanom Omnijom, pa joj je poručila će ćerka da bude isti tip žene kao ona, te da će redovno da menja muškarce.

Žana nije mogla da ostane imuna na ove reči, pa je u dvorištu došlo do jezive svađe učesnica Elite.

Foto: Printscreen You Tube

 

- A tvoja ćerka? Kolike nokte ima? Kandže nosi Žana i ti ćeš da pričaš o tome da li si uzorna majka. Nisi vaspitala svoje dete kako trebe jer si i sama nevaspitana. Vidimo šta sve radiš po rijalitiju, detetu se nisi posvetila jer ti je preče da odeš na neki after i da praviš haos po gradu u izlasku, nego da budeš sa najmilijima. Ćerka će ti biti radodajka na tebe - rekla je Milica, a Žana se branila:

- Sram te bilo. Jezivo je što izmišljaš ovakve stvari samo zato što nemaš šta pametnije da kažeš. Nemam zaista komentar na ove gluposti niti bih da se spuštam na tvoj nivo - rekla je Žana.

Foto: Printscreen

 

Inače, Žana je na ratnoj nozi i sa Ivanom Marinkovićem, kom je rekla da je pijanica koja ne može ništa da joj kaže

- Dokle smo mi došli kad meni jedan Ivan Marinković priča da sam pod gasom! On je poslednja osoba koja to može da mi kaže, s obzirom na to da se nije treznio i da je bio na odvikavanju od alkohola. Nerealno mi je da je do toga došlo. Treba da se pokrije ušima i da ćuti - rekla je Žana tako da Ivan sve čuje, pa joj se direktno obratio:

Foto: Youtube printscreeen/Zadruga Official

 

- Ti ženo, nemaš pravo da bilo šta kažeš. O svojim pijanstvima sam ja pričao javno, to ništa nije novo i nema potrebe da podsećaš na nešto što ljudi znaju - rekla je Žana tada.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija