• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

04.03.2024

09:51

"Nacija te se gadi!" Roditelji Anđele Šparavalo molili ćerku da raskine sa Bojanom, ona doziva brata: "Molim te, hoću da vidim Đoleta" (FOTO+VIDEO)

printscreen

Rijaliti

"Nacija te se gadi!" Roditelji Anđele Šparavalo molili ćerku da raskine sa Bojanom, ona doziva brata: "Molim te, hoću da vidim Đoleta" (FOTO+VIDEO)

Podeli vest

Anđela Šparavalo je tokom jučerašnjeg dana dobila priliku da razgovara sa svojim roditeljima, koji su sve vreme plakali i molili ćerku da se dozove pameti.

Učesnici rijaliti programa "Elita" dobili su od produkcije priliku da se čuju sa prijateljima i porodicom, te su razgovori bili izuzetno emotivni.

Razgovor Anđele Šparavalo ostavio je najveći utisak na gledaoce. Njeni roditelji su sve vreme plakali i molili ćerku da raskine sa Bojanom, dok je Anđela dozivala brata, ali joj se na kraju nije ni javio.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Šta radiš, sine?! Zašto si takva?! - plakala je Anđelina mama.

- Mama, zašto sve što kažem, ti kažeš da nije istina - ptala je Anđela.

- Anđela sine, ti nisi dobro. Ja pričam! Psihički si otišla. Sve što si iznela znaš da lažeš - drala je Anđelina mama.

- Ne, ne možeš da mi pričaš kada znaš da su istina neke stvari i da smo se ti i ja družile - rekla je zadrugarka.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Je l' ti je Bojana napunila glavu?! Sine, mama te zove da ti pomogne. Anđela, društvo me zove tvoje, ne mogu da veruju, znaju kakvu majku imaš, a ti tako lažeš. Otac ti čašu nije razbio u kući, ti kažeš da smo se tukli - rekla je Anđelina mama.

- Sine, je l' sam ja takav zlikovac?! Je l' sam ja tebe nekada udario u životu - pitao je Anđelin otac.

- Nisam rekla da ste me udarali, sve što sam tražila vi ste meni kupili - zaplakala se Anđela.

- Ti kažeš da nemaš očinsku ljubav, ti si se izgubila čoveče - rekao je Anđelin otac.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Je l' vi vidite da meni nije dobro i sve što ja kažem, vi sve demantujete - rekla je Anđela.

- Počela si da izmišljaš od Sarajeva, ti hoćeš da budeš žrtva da bi se dodvorila Bojani i hoćeš da imaš tragediju veću nego ona. Ne možeš da budeš gora od nje! Imaš stokholmski sindrom, nisi dobro, veruj mi. Smiri se, saberi se i razmisli - rekao je Anđelin otac.

- Zamislite kako je mene bolelo da kažete da ćete da me se odreknete?! Ne plačem da ovi ljudi ne vide - rekla je Anđela.

- Sama sebi si napravila problem, mi ne želimo da budeš sa ženom, ne sa Bojanom, sa ženom. Ona je homoseksualni predator, ti si u njenim kandžama. Izaberi porodicu, izaberi pravu stranu - rekao je Anđelin otac.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Molim te, tata, samo da vidim Đoleta - rekla je Anđela.

- Slušaj Lakića, Slađu i Miću, hoću njih da poslušaš, je l' ti je jasno?! Slušaj me šta sam ti rekao. Anđelo je predivan dečko, Žana isto, okreni se sebi, šetaj malo, probudi se. Ležiš u krevetu, non stop spavaš. Sine, moramo da demantujemo kad stalno lažeš, od Sarajeva si počela. Ko koga vara?! - rekao je Anđelin otac.

- Rekla sam da nemate poverenja - rekla je Anđela.

- Jao, Anđela, nisi dobro, saberi se i shvati da stranu koju si izabrala nije dobra - rekao je Anđelin otac.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Slobodno priznaj da si lagala, mama će ti oprostiti ove laži, nije ovo rijaliti, ovo je život sine! Mama te moli, nemoj da lažeš stvari koje ne postoje. Koju ljubav nisi imala od mene bre?! Ona ide protiv mene, hoće da mi se sveti jer zna da te odvajam od nje. Da sam podržala Bojanu, dizala bi me u nebesa, pošto nisam, ti si počela sa lažima. Sprdaš se sa celom nacijom, nacija te se gadi. Bojana je zlo, ona nema empatije prema porodici, sine, molim te, priznaj, znaš da lažeš! Baba ako doživi još jedan infarkt, ugradili su joj stent. Izašla je iz bolnice, zbog tebe je dobila infarkt. Neće Đole da te vidi - rekla je Anđelina mama.

- Dovedi mi ga, molim te, hoću da vidim brata - urlala je Anđela.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video snimku ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija