• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

06.03.2024

08:09

Staniji dečko kupio auto od 280.000 evra! Asmin objavio na društvenim mrežama fotku poklona, jednu stvar sakrio

Masha Bandjur, Privatna arhiva

Rijaliti

Staniji dečko kupio auto od 280.000 evra! Asmin objavio na društvenim mrežama fotku poklona, jednu stvar sakrio

Podeli vest

Poznata starleta oprostila je laži svom partneru, pa od njega dobila skupocenu mašinu

Stanija Dobojević ponovo je u vezi sa Asminom Durdžićem, nekadašnjim emotivnim partnerom Aneli Ahmić koja sada uživa u ljubavi sa Markom Janjuševićem Janjušem. 

Foto: Društvene mreže

 

A s obzirom na to da se Staniji bliži rođendan, Asmin je rešio propisno da je iznenadi i kupio joj je poršea za koji je iskeširao 280.000 evra. On je čak fotografije automobila podelio na društvenim mrežama. 

- Poklon za moju ljubav. Nadam se da će joj se svideti rođendanski poklon, nešto posebno kao što je i žena mog života posebna - poručio je Durdžić.

Foto: Instagram printscreen

 

 

- Krijem od nje boju, zbog toga su slike crno bele. Rođendan joj je 17. marta ali ja nisam mogao da izdržim, saznaće da sam joj kupio "poršea" preko storija jer je sad na manikiru. Jedva čekam reakcije - poručio je on.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Podsetimo, Aneli Ahmić kada je ulazila u rijaliti "Zadruga" pričala je kako ju je muž prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, a od tada su njih dvoje u žestokom medijskom ratu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija