• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

08.03.2024

10:26

Muk i suze u "Eliti"! Bojani pustili snimak razgovora Anđele Šparavalo i njene majke - Pavlovićeva najavila tužbu (FOTO/VIDEO)

pink.rs

Rijaliti

Muk i suze u "Eliti"! Bojani pustili snimak razgovora Anđele Šparavalo i njene majke - Pavlovićeva najavila tužbu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnica imala je priliku da vidi kako je protekao razgovor Anđele Šparavalo sa njenim roditeljima.

Učesnicima rijaliti programa "Elita 7" prikazan je snimak razgovora Anđele Šparavalo sa njenim roditeljima, što je izazvalo opšti nemir na imanju u Šimanovcima.

Svoje utiske odmah je sa gledaocima, ali i cimerima podelila Bojana Pavlović, Anđelina partnerka. 

- Nije mi baš tako prenela, ne intresuje me, neću puno ni komentarisati. Neka pričaju šta hoće, njena majka će biti tužena za onu klevetu, što je izmišljala da sam alkoholičar, da sam vršila nasilje nad bivšim devojkama. Videćemo se sigurno na sudu što se tiče tih stvari. Meni je jasno zašto oni ovo pričaju, ja imam tu razumevanja, naš odnos zavisi od nas, ne znam kome tu nešto nije jasno. Uradila je katastrofalne stvari, da postoji neka istina, postoji. Nikada je nisam nagovarala da priča neke stvari, ona sama ustane i priča laži, pa priča istinu. Ja sam neko ko je govorio da se ne zeza sa tim stvarima - rekla je Bojana.

Foto: pink.rs

 

- Anđela ti je rekla da su njeni njoj stavili do znanja da će kada izađete da će da vide - istakla je voditeljka.

- Odmah sam skontala da je ona to razumela kako je htela, verujem da je bila sluđena i zbunjena. Niti ću ja da opravdavam njenu glavu, kada greši, greši... Imala je priliku da dokaže svima da govori istinu ono što je stvarno istina, nije to uradila, dozvolila je da njena majka vodi glavnu reč. Jeste naš život, to više nije moj problem. Odmah sam skontala da nešto nije dobro razumela, samim tim kada sam čula deo razgovora, znam da nije taj momak definitivno. Ja znam da su mnoge stvari istina i da mnoge nisu. Mene ne zanima to povezivanje sa Anđelom - rekla je Bojana.

- Je l' ti je normalno da vas dve posle ovoga pričate o bebi? - upitala je voditeljka.

- Normalno da nije. To što pokušavaju da predstave da je Anđelo njen tip, to kod mene ne može da prođe. Njena majka pokušava da nametne njega, ali dečko nije njen tip. Meni je poenta toga što ona nije demantovala, rekla mi je ko je taj momak - rekla je Pavlovićeva.

- Je l' ti roditelji deluju iskreno? - nastavila je voditeljka.

- Neću odgovoriti na to pitanje, rekla sam šta mislim o njenoj majci i njenom ponašanju. To mi je užasno što se priča da neko poredi sa mojom tragedijom što sam proživela... Nikada nisam razgovarala u tom kontekstu sa njom o porodici i detetu i tako dalje - rekla je Bojana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija