• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

08.03.2024

14:38

Ko je Antal Skendžić, nekadašnji učesnik "Velikog brata"? Otac mu se ubio, majku je usmrtio ubodom nožem u srce, a trans devojke podvodi i tuče?

Društvene mreže

Rijaliti

Ko je Antal Skendžić, nekadašnji učesnik "Velikog brata"? Otac mu se ubio, majku je usmrtio ubodom nožem u srce, a trans devojke podvodi i tuče?

Podeli vest

Iako je imao želju da se proslavi učešćem u rijalitiju, Skendžić je u centar pažnje dospeo 2007. godine, nakon što je sopstvenu majku brutalno usmrtio na kućnom pragu.

Antal Skendžić, nekadašnji učesnik rijalitija "Veliki brat", 2007. godine usmrtio je svoju majku Rozaliju na kućnom pragu, ubodom nožem direktno u srce.

Tragičnom događaju prethodila je žurka, koju su on i njegova majka organizovali za komšije i prijatelje, a policiju je tada pozvala njihova komšinica Jovanka Novaković, kojoj je Antal vriskajući uleteo u dvorište, nakon što je usmrtio majku.

Foto: Društvene mreže

 

- Uleteo je u dvorište i vriskao je. Otišli smo u njegovu kuću i tamo sam zatekla stravičan prizor. Rozalija je ležala mrtva, a na grudima joj je bila mrlja krvi. Odmah sam pozvala policiju - rekla je Novakovićeva tada novinarima.

Antal je inače najmlađi od trojice sinova, Steve i Rozalije Skendžić, a njegov otac Stevo se oko godinu dana pre nego što je rijaliti učesnik usmrtio svoju majku, obesio u dvorištu kuće.

Komšije porodice Skendžić, nakon svirepog zločina, nisu mogle ništa da kažu o mogućem motivu ubistva koje je počino Antal, ali su tada govorili da se u poslednje vreme čudno ponašao:

- Imao je neobičan pogled, kao da gleda kroz čoveka. Ponašao se kao da ima psihičke probleme. Daleko od toga da je pravio neke incidente, ali videlo se da nešto s njim nije u redu. Živeli su od Rozalijine penzije i novca od zemljišta koji su davali pod zakup - ispričale su tada komšije.

Foto: Društvene mreže

 

Skendžić je za svirepo ubistvo osuđen na 10 godina zatvora, a sa odsluženja kazne je pušten nakon sedam godina, jer je za ubistvo majke osuđen kao mlađe punoletno lice.

Ipak, Skendžić se, ni posle svega, nije smirio, pa je nakon izlaska iz zatvora otišao u kuću svoje bake, u Lukinom Selu, kod Zrenjanina, te je zahtevao nasledstvo i pretio joj smrću. Antal je, po njenoj prijavi za uznemiravanje i zlostavljanje, ponovo završio u pritvoru od mesec dana.

Međutim, Antalova baka nije i njegova poslednja žrtva, jer je Skendžić navodno pretio i svom tadašnjem dečku, Danielu Pinteru, kao i njegovoj porodici, a Pinter je tada, zbog pretnji pobegao u Nemačku.

Foto: Društvene mreže

 

- Posećivao sam ga u zatvoru i nadao se da će se promeniti kada bude izašao. Ostavio sam ga kada je pokušao da me fizički ugrozi, da me tuče, ja to ne tolerišem. Uznemiravao je moje roditelje telefonom, ali nije smeo da dođe kod nas zbog toga što bi bio prijavljen policiji i bio bi uhapšen da je došao i ovde. On je jako posesivan, misli da su svi njegovo vlasništvo. Bavili smo se prostitucijom - ispričao je svojevremeno Pinter i objasnio da ga je Antal podvodio klijentima:

- Njegova praksa je bila da me u Beogradu podvodi klijentima i da novac uzima za sebe. Ja sam 2015. u Beogradu prekršajno osuđena za odavanje prostituciji i registrovana sam prostitutka pod mojim imenom Daniel Pinter. Nisam bila jedina transica koju je podvodio klijentima. Bilo nas je oko 10. Redovno me je Antal zlostavljao, tukao, šibao užarenom koprivom po zadnjici. Takođe, voleo je da mu u seksualnim perverzijama neko pusti krv, pa sam morala da ga ujedam - otkrila je Dženi svojevremeno za beogardske medije.

Foto: Društvene mreže

 

Podsećamo, Skendžićeva partnerka Jelena Teodorova, prijavila ga je policiji zbog brutalne poruke koju je od njega dobila, a u kojoj, između ostalog, piše da će je žrtvovati, kao i da joj neće pomoći ni Bog, ni policija i da će umreti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija