• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.03.2024

08:17

Ona je zauvek izbačena iz "Elite 7"! Odmah razvezala jezik o ukućanima: Bojana odlepila za Anđelom, Ša je kriv za Stanislavov ulazak (VIDEO)

Insajder

Rijaliti

Ona je zauvek izbačena iz "Elite 7"! Odmah razvezala jezik o ukućanima: Bojana odlepila za Anđelom, Ša je kriv za Stanislavov ulazak (VIDEO)

Podeli vest

"Elitu 7" sinoć je napustila još jedna učesnica.

Kao i svake nedelje, i juče je došlo vreme da neko napusti imanje u Šimanovcima i rijaliti šou-program "Elita 7".

Nominovani učesnici bili su su Snežana Jovičić, Ivan Marinković i Vanja Živić, a Živićeva je bila ta koja je imala najmanje glasova.

Po dolasku u studio, ona je otkrila utiske o ostatku ukućana.

Foto: printscreen pink tv

 

- Ovo sa Stanislavom mi je super, iskreno ja sam očekivala da će on ući, jer on dečko želi da se promoviše. Ša je glavni krivac što je on ušao. Miona ga nije pominjala, on je njoj njega stalno prebacivao, Ša je mnogo ljubomoran, mislim, i Miona je, ali on preteruje. On njoj zamara sve, gde gleda, gde drži ruku - rekla je Vanja, pa je dodala:

Foto: printscreen pink tv

 

- Slađa je bacila oko na Stanislava, želi da ga osvoji. Što se tiče Mione, ona je ista, i sigurna sam u njenu ljubav sa Ša, ali on se gubi. Sa druge strane, Bebica i Teodora foliranti, on mi je najodvratniji lik. Bojana je odlepila za Anđelom, a ova mala je namazana, to je užas, manipuliše svima. - rekla je Vanja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija