• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D.S.

11.03.2024

13:01

Ženi se Mensur Ajdarpašić?! Bivši rijaliti učesnik verio devojku, organizovana gala svadba?!

Pexels, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Ženi se Mensur Ajdarpašić?! Bivši rijaliti učesnik verio devojku, organizovana gala svadba?!

Podeli vest

Bivši učesnik "Elite", Mensur Ajdarpašić, nedavno je napustio Pinkov imaginarijum u Šimanovcima, a kada je shvatio da ga izabranica i dalje čeka, odlučio je da je zaprosi.

Mensurovo učešće u aktuelnoj sezoni rijalitija nije prošlo neopaženo, ali ni turbulentno. Ušao je kao zauzet momak i odlučio je da ne vara devojku do samog kraja, a s obzirom na to da je ljubav velika, uspeo je da održi reč.

Ajdarpašić je, naime, imao ugovor u trajanju od šest meseci, koji nije želeo da produži zbog devojke koja ga je sve vreme strpljivo čekala.

Kako piše Star, Mensur je zaprosio devojku i planira svadbu na jesen.

Foto: ATA Images

 

- Mensur se povukao, jer je čekao dan kada će da izađe i sazna da li ga je devojka sačekala. Kada je shvatio da ga je sve vreme čekala, bio je presrećan, nikada se nije ovoliko zaljubio, sa njom planira da stvara porodicu. Iz dobre je kuće, nema veze sa javnim životom i Mensur je presrećan što je nije izgubio zbog rijalitija. Zaprosio ju je i nije želeo da čeka, niti da razmišlja da li će ga odbiti. Ona je pristala da se uda za njega i na jesen prave svadbu u Baru. Mensurova majka je takođe presrećna, ona je sa snajkom sve vreme bila u kontaktu. On se u rijaliti sigurno više vraćati neće - govori njegov drug za Star.

Mensur je nakon izlaska iz rijalitija objasnio da se radovao napuštanju rijalitija, jer konačno može da se posveti onome koga voli.

- Zato što sam imao potrebu da se vratim nekome koga jako volim, cenim i poštujem maksimalno. Pored toga, imam i drugove koji su mi bitni i zdravi ljudi, porodicu i trenere. Odradio sam, a sa sigurnošću sada mogu da kažem da je teško da ću se vraćati više u te vode - otkrio je Mensur i dodao:

- Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe - priznao je Mensur za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija