• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

13.03.2024

23:46

Evo kako izgleda produkcija "Elite"! Ovde se stvara najgledaniji rijaliti šou-program na Balkanu! (VIDEO)

RTV Pink

Rijaliti

Evo kako izgleda produkcija "Elite"! Ovde se stvara najgledaniji rijaliti šou-program na Balkanu! (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti program "Elita", naslednica dugogodišnje "Zadruge", od samog početka ruši sve rekorde gledanosti. Takmičari od septembra gostuju u svakoj kući u našoj zemlji, a i šire.

Njihove svađe, rasprave, raskidi i pomirenja stalna su tema pripadnika medijske sile. Ali, šta se dešava iza kulisa u Šimanovcima?

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, Darko Tanasijević, zaštitno lice "Pinka" i jedan od voditelja "Elite", usnimio je zajedno sa ekipom ružičaste televizije kako izgleda njegov dan kada vodi program u Šimanovcima. 

Foto: printscreen

 

Tanasijević temeljno i odgovorno radi svoj posao, te čak i u kolima na putu do studija prati dešavanja i ne dozvoljava da mu bilo koji detalj promakne. Zajedno sa kamermanom pokazao je prostoriju gde se odvija svs "magija" - sobu sa nebrojeno mnogo monitora koji prate svaki korak i udah svih takmičara. 

Foto: printscreen

 

Takođe, Darko je i prikazao veličanstven put do Bele kuće, kroz koji takmičari ulaze, ali i izlaze. Sem ako, kao što je bio slučaj puno puta, ne odluče da samoinicijativno napuste imanje i pobegnu, te tad pribegavaju metodama pentranja po krovovima i skakanju sa istog. 

- Možda najjača stvar kod ovog posla je što nikada ne znam kakav će dan biti i u kakvom će raspoloženju biti učesnici "Elite" - rekao je Darko upravo dok se spremao da uđe na velelepno imanje i zabiberi čorbu cimerima u Beloj kući. 

Kako izgleda ceo proces, pogledajte na snimku ispod:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija