• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

17.03.2024

13:56

Velika tragedija zadesila porodicu Anđele Đuričić: "Umesto svećica na torti, ostavljam bele ruže na hladnom kamenu"

Printscreen/Instagram

Rijaliti

Velika tragedija zadesila porodicu Anđele Đuričić: "Umesto svećica na torti, ostavljam bele ruže na hladnom kamenu"

Podeli vest

Tokom "Zadruge 5", Anđela Đuričić je podelila sa javnošću tužnu priču koja je zadesila njenu porodicu.

Nažalost, pre nekoliko godina, njen rođeni brat je preminuo u saobraćajnoj nezgodi, što je potreslo celu porodicu. Iako retko priča o ovome, sada se prisetila svog brata i obeležila dan njegovog rođenja koji bi zajedno slavili da se tragedija nije dogodila.

Prvo je na svom profilu napisala "Nedostaješ mnogo", a zatim je podelila dirljiv tekst koji je izmamio suze mnogima koji su ga pročitali.

- Prošlo je mnogo, umesto svećica na torti za tvoj rođendan, ostavljam bele ruže na tom hladnom kamenu, gde je tvoja slika i datum kada si otišao da spavaš - napisala je Anđela Đuričić.

Foto: Printscreen You Tube

 

Podsetimo, ona je o tragediji nerado govorila u rijalitiju:

- U jednoj letnjoj noći, kad sam mislila da ne može više ništa da se desi, desila se jedna smrt, pa druga, dešava se da osoba sa kojom sam odrasla, isto eto umre. Kad sam ja kući, tri, četiri minuta kad je izašao, desi se ista situacija. Tako je, da, to mi je rođeni brat - rekla je Anđela, a onda u suzama nastavila:

- Bila je situacija, letnji period. Sedim u kući, smejemo, pričamo i zezamo se i samo u jednom trenutku...On je tu noć pospremio sobu, a to nikad nije uradio. Posle toga smo sedeli zajedno, i on iz čista mira ode da naspe gorivo. Pošao je tamo i kad se vraćao, eto na putu se zadesilo stablo, koje je palo na put. Prošao je tu krivinu dva minuta pre toga. Bio je u autu, ne u motoru...Na kraju krajeva je pokušao da izbegne, ali nije uspeo. Taj trenutak kad si sedeo sa nekim pre pet minuta, pa nazovu oca i kažu to. To su neki momenti, gde je u meni bio šok, nisam mogla da prihvatim i nisam bila svesna. Najbolniji trenutak je što smo moji roditelji i ja tada shvatili da je kraj - opisala je tragediju jecajući pre dve godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija