• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.03.2024

09:38

Janjuš odlučio da veri Aneli! Otkrio kako planira da je iznenadi, osmislio je sve do detalja!

Shuterstock/attaimages

Rijaliti

Janjuš odlučio da veri Aneli! Otkrio kako planira da je iznenadi, osmislio je sve do detalja!

Podeli vest

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je u "Šiša baru" otkrio da želi da veri Aneli Ahmić pred kamerama rijalitija!

Janjuš i Aneli su se upoznali u "Eliti" i vrlo brzo su osetili emocije jedno prema drugom. Iako su dugo pokušavali da ih obuzdaju, ipak su uplovili u vezu, koja je bez obzira na obostranu želju da opstane i nakon rijalitija, izuzetno turbulentna.

Pre samo nekoliko dana imali su žestoku svađu u kojoj su pale teške reči, zbog čega se Ahmićeva zaklela u ćerku da se neće pomiriti sa Janjušem, ali vrlo brzo je pogazila svoju reč.

Nakon što su zakopali ratne sekire, Marko je sinoć u "Šiša baru" otvorio dušu, rekao da je voli i da planira da je veri, za šta ima već razrađen plan.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Janjuše, šta se dešava sa Aneli i tobom? - upitao je Darko.

- Šta da radim. Nisam ja nešto kriv za tu svađu, jeste mi krivo, ali ceo taj dan nam je bio nikakav. Njena budalaština je dovela do toga da se posvađamo - rekao je Janjuš.

- Šta misliš o Aneli? Jedno govoriš u afektu, a drugo ovako? - upitao je Darko.

- Ne mogu da ti kažem 100% sve. Rekao sam da je samoživa i bezosećajna, ali ume nekad da bude to. U afektu ja to preuveličam. Ne može da da shvati zbog čega sam zamišljen, jer ona samo o sebi misli, pa onda sebe nabedi da je u njoj problem - odgovorio je Janjuš.

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Rekao si joj da planiraš da je veriš - rekao je Darko.

- Rekao sam joj da je mnogo volim. Vidi se da je mnogo volim. Verio bih je. Ne bih ja nešto puno filozofirao. Planirao sam to. Jedan dan kad bude lepo vreme, želim da se spusti helihopter i da spusti neki kofer, a u koferu da bude jedan veliki natpis: ''Da li želiš da se udaš za mene?'' Ako čuju ljudi helihopter, niko od učesnika neće znati šta je. Znam da me Aneli voli. To je stvarno jedna velika ljubav. Ja sam jako ljut na Aneli, jer misli da je Maja opasnost po našu vezu. Koga boli ku*ac za nju? Mene Maja ne zanima, Darko. Stvarno me ne zanima Maja - rekao je Janjuš.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija