• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

19.03.2024

23:01

Vanredno napuštanje Elite?! Rečeno mu je da spakuje stvari i uputi se ka kapiji!

printscreen

Rijaliti

Vanredno napuštanje Elite?! Rečeno mu je da spakuje stvari i uputi se ka kapiji!

Podeli vest

U "Eliti" postoje oni koji su popularni i oni koji su uglavnom nebitni za čitav program. Bitni su oni čije se priča prati iz sata u sat, dok postoje oni koji su gotovo deo scenografije.

Aneli Ahmić, Anđelo Ranković, Stanislav Krofak i Lepi Mića, koji spadaju u bitne igrače ove sezone, odlučili su da se našale i sprdaju sa Božom Džounsom. Pošto svi znaju da je toliko nebitan da sigurno nikad neće gostovati u Ami Dži šou programu, gde uglavno dolaze najatraktivniji zadrugari, oni su terali Božu da odglumi da odlazi iz rijalitija kako bi gostovao u ovoj emisiji

Foto: printscreen

 

On se tom prilikom obukao od glave do pete, te je izašao iz paba kako bi teatralno ušao. Aneli ga je najavila, a on je ponosno ušao u pab, dok su mu se svi smejali. 

Oni njemu nis rekli da je sve to šala.

Foto: printscreen

 

- Sad će početi plakati - rekla je Aneli. 

- Kakav kompleksaš! Što mu nise rekli da neće da ide zaista u Ami dži - pitala je Marija Stanivuk

U video-prilogu pogledajte detaljnije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija