• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.03.2024

09:16

Žestoka akcija Miljane i Darjana u izolaciji! Imali intimne odnose dok je Radomirovićeva bivša na metar od njih, sve se treslo (FOTO)

Printscreen/Elita7, ATA Images

Rijaliti

Žestoka akcija Miljane i Darjana u izolaciji! Imali intimne odnose dok je Radomirovićeva bivša na metar od njih, sve se treslo (FOTO)

Podeli vest

Darjanu nije smetalo što mu se bivša nalazi u istoj prostoriji, pa se prepustio strastima sa sadašnjom devojkom Miljanom.

Miljana Kulić i Darjan Radomirović nakon žestokog sukoba koji su imali odlučili su da zakopaju ratne sekire i daju svojoj vezi još jednu šansu. 

Pošto je Darjan nominovan i ove nedelje se nalazi sa svojom bivšom devojkom Snežom Kušadasi u izolaciji, Miljana nije mogla da dozvoli da njih dvoje budu sami, pa je odlučila da prespava i ona sa njima. 

Foto: Youtube printscreen

 

Kulićeva je odmah nakon dolaska u izolaciju započela sukob sa Snežom. 

- Ja ne kupim ničije otpatke, nego drugi kupe moje - rekla je Sneža.

- Šta da radim kad ne mogu da se tebi vratim, zato mogu i da mislim da zbog tebe patim i lečim svoje frustracije na drugim ženama, a ja to nisam nikada radila jer sam gospođa, a ne seljančica - izjavila je Miljana, a onda dodala:

Foto: Youtube printscreen

 

- Hoću da vodim ljubav, dosta smo vodili rat - izjavila je Kulićeva, koja je zatim legla kod svog dečka. 

Ubrzo nakon toga, Darjan i Miljana su započeli intimni odnos, iako je Sneža bila samo na metar od njih. 

Foto: Youtube printscreen

 

Par nije mogao da se obuzda, pa se jorgan planina tresla kao nikada do sada, a njihovi uzdasi odzvanjali su izolacijom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija