• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

27.03.2024

22:21

Nema dalje! Asmin  uvredio sve žene na svetu! Usijale se društvene mreže od komentara!

Printscreen/You Tube

Rijaliti

Nema dalje! Asmin uvredio sve žene na svetu! Usijale se društvene mreže od komentara!

Podeli vest

Objave i statusi Asmina Durdžića, bivšeg muža učesnice "Elite" Aneli Ahmić, privlače pažnju na dnevnom nivou, budući da svoj nalog na Instagramu često koristi za javne obračune sa svojom bivšom dragom, članovima njene porodice, ali i drugim neistomišljenicima, a danas svi komentarišu njegov novi status.

Durdžić je, naime, podelio stav o "pravim ženama", a mnogi na mrežama komentarišu da je ovu poruku posvetio svojoj bivšoj Aneli koju, po svemu sudeći, ne smatra pravom, budući da ju je letos prevario sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je danas.

Foto: printscreen

 

Pravoj ženi muškarac ne mora braniti ništa. Ona sama zna gde su joj granice - poručio je Asmin.

Ipak, ovaj mizoginični komentar je uvredio sve dame, obzirom da nema potrebe da bilo ko "zna svoje granice" ili da bilo koji muškarac postavlja pomenute granice ženama obzirom da smo ravnopravni i jednaki, te da imamo prava na slobodu govora i ponašanja u pomenutom kontekstu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija