• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

29.03.2024

10:26

Vrela akcija nakon pomirenja! Anita i Anđelo zakopali ratne sekire, pa se prepustili strastima (FOTO)

Maša Banđur

Rijaliti

Vrela akcija nakon pomirenja! Anita i Anđelo zakopali ratne sekire, pa se prepustili strastima (FOTO)

Podeli vest

Jedan od najkontroverznijih parova u "Eliti", Anita Stanojlović i Anđelo Ranković sve više ulaze u sukobe, te su u poslednjih nekoliko nedelja više puta okončavali svoju vezu. Međutim, sada su izgladili odnose, a onda se prepustili vreloj akciji.

Aktuelni učesnici rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, rešili su da stanu na put svim nesuglasicama i da zakopaju ratne sekire, a zatim se nakon pomirenja prepustili strastima.

Foto: Printscreen You Tube

 

Njih dvoje su jedva čekali da legnu u krevet, a onda celu noć razmenjivali nežnosti i time pokazali da je njihova ljubav jača od svađa koje su u poslednje vreme sve češće.

Foto: TV Pink printscreen

 

Podsetimo, majka Anite Stanojlović je istakla da je veoma ponosna na svoju ćerku, te da se konačno vraća na pravi put zahvaljujući Anđelu:

- Mislim da je pre Anđelovog ulaska Anita imala nervne slomove, sama se borila protiv cele kuće, a ipak je ona još uvek dete. Nije poslušala intuiciju, ali nikada nije kasno za novi početak. Drago mi je što je na pravom putu i što je prošlost ostavila iza sebe, ponosna sam na nju ove sezone - rekla je Anitina majka za Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija