• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

03.04.2024

17:54

"Sanjam tebe, spavam s njim": Miljana se pod uticajem retrogradnog Merkura setila bivšeg, sve je podseća na njihovu ljubav (VIDEO)

Informer/Kristijana Ćaćić

Rijaliti

"Sanjam tebe, spavam s njim": Miljana se pod uticajem retrogradnog Merkura setila bivšeg, sve je podseća na njihovu ljubav (VIDEO)

Podeli vest

Miljana nije mogla više da krije, pa je priznala da joj nedostaje Zola.

Za vreme emisije "Radio Amnezija", voditelj Marko Janjušević Janjuš je ugostio Miljanu Kulić, koja je govorila o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. 

Iako uživa u ljubavi sa Darjanom Radomirovićem, Miljana je priznala da joj nedostaje bivši dečko, Lazar Čolić Zola. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Kako si Miljana? - upitao je Janjuš.

- Moram samo da kažem da Mileni šaljem veliku podršku. Svi znamo koliko je ona bila vezana za majku i koliko joj je bila važna figura u životu - rekla je Miljana.

Foto: Youtube printscreen

 

- Miljana, šta se dešava sa tvojim ljubavnim životom? - upitao je Janjuš.

- Janjuše, razmišljam o Zoli. Rajsko kad pogledam, mislim na to. Ne patim, ali ne mogu da lažem i da kažem da ne pomislim na njega. Ipak, ne želim nikakav kontakt sa Zolom, ta priča je završena i tu je kraj - kazala je Miljana.

- Kako gledaš na situaciju u Beloj kući? - upitao je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen

 

- Stanilav i Maja su zajedno, a ja sam mislila da će se on boriti za Mionu. Ja sam se začudila, ali dobro - rekla je Miljana.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija