• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

07.04.2024

18:07

"Sreća pa sam video da ide ka meni": Oglasio se Marko Marković nakon napada u Crnoj Gori, do detalja objasnio šta se dogodilo

ATAIMAGES

Rijaliti

"Sreća pa sam video da ide ka meni": Oglasio se Marko Marković nakon napada u Crnoj Gori, do detalja objasnio šta se dogodilo

Podeli vest

Marko je ispričao da je do incidenta došlo dok se vraćao kući iz izlaska, a cela priča je na kraju imala neočekivan obrt.

U medijima se pojavila informacija kako je bivši rijaliti učesnik Marko Marković napadnut dok se vraćao iz noćnog provoda

Marko se sada oglasio za medije i ispričao šta se dogodilo. Naime, nepoznati momak je prvo dobacivao bivšem zadrugaru, a onda je krenuo ka njemu, ali je Marković uspeo da odreaguje. 

Foto: Miloš Rafailović

 

- Nisam hteo o tome da pričam, ali kada se već saznalo...Vraćao sam se iz noćnog kluba gde sam bio na žurki i tada je neki dečko, zaista ne znam ko je, počeo da dobacuje i da me provocira. Prozivke sam u prvi mah "progutao", ali je počeo da preteruje i da psuje. Nakon toga, on je krenuo ka meni, sreća pa sam video da ide ka meni, da mogu da odreagujem. On mi je prišao i ponovo me je uvredio, a onda je samo odjednom počeo da se izvinjava uz objašnjenje da me je pomešao s nekim. Eto vidite, sve se na kraju i lepo završilo - poručio je Marković za "Pink.rs".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija