• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

09.04.2024

08:09

"Đubre jedno, ubija me ovde": Aneli zapomagala zbog Janjuševih reči, jezive scene u "Eliti", urlici bola odzvanjali kućom (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Đubre jedno, ubija me ovde": Aneli zapomagala zbog Janjuševih reči, jezive scene u "Eliti", urlici bola odzvanjali kućom (VIDEO)

Podeli vest

Aneli i Janjuš još jednom su se posvađali, a Ahmićeva je bila van sebe zbog njegovih reči.

Aneli Ahmić sinoć je za vreme emisije "Pretres nedelje" dobila nervni slom zbog Marka Janjuševića Janjuša

Iako su njih dvoje pre par dana raskinuli, Aneli ne može da se pomiri da je zvanično kraj. Markove reči su sinoć isterale iz takta Ahmićevu, koja je urlala iz  petnih žila, neprestano ponavljajući da bivši košarkaš namerno pokušava da je ocrni u javnosti. 

Foto: Youtube printscreen

 

 

- To da se Stanislav njoj sviđa to su teške budalaštine, ona ima neke traume iz prošlosti, da li su ih ostavljali partneri pa sumnjaju u ljude, meni to nešto nije jasno. Sve sa strane što slušam ljude, sve se slažem, to je prevelika doza ljubomore koja je bolesna - rekao je Đedović.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ona je bila u 10 veza, ja sam samo u jednoj, ne možeš toliko puta da budeš u vezi meni je to nemoguće. Ja kažem da ne verujem da me voli, tako mi deluje to u prethodnih 20 dana - rekao je Janjuš.

- Janjuš razmišlja isto kao Ša samo što ima jaču samokontrolu - rekao je Đedović.

Foto: Youtube printscreen

 

Aneli je dobila slom zbog Janjuševih reči pa je počela da urla iz sveg glasa. 

- Ja se kunem da si mi rekao da imamo se*s u toku Ramazana, ovaj dečko me tera da se kunem, sram te bilo lažove jedan, manipulatore, skote jedan, u Noru me tera da se kunem. Đubre jedno, ubija me ovde, pokušava da napravi luđakinju od mene. Ti si se svaki put naljutio kad nisam htela da imam se*s - rekla je Aneli.

- Jao kakav si ti folirant najveći koji sam ja sreo, evo sad ću da skinem sliku, više me ne zanimaš devojko zapamti - rekao je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen

 

- Što govoriš laži, sve ovo što si pričao je laž, nemoj da mi se obraćaš nikako više, on zna da ga volim, on to zna itekako - rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija