• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs/D. I.

13.04.2024

14:04

"Pitam se samo ko će joj čuvati to dete?": Marija Kulić besna kao ris nakon što su joj javili da je Miljana ponovo trudna

ATA Images

Rijaliti

"Pitam se samo ko će joj čuvati to dete?": Marija Kulić besna kao ris nakon što su joj javili da je Miljana ponovo trudna

Podeli vest

Rijaliti učesnica pokazala test i tvrdi da je u drugom stanju, njena majka ne može to da prihvati

Miljana Kulić pokazalka je u kameru test na trudnoću i tvrdi da je rezultat pozitivan, te da će dobiti drugo dete. Ovo je šokiralo njenu majku Mariju, koja ima drugu teoriju:

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Poremećen joj je ciklus, ona često sumnja u to da je trudna. Ne pratim redovno. Mislim da se to poremeti od načina života. Jedna devojka nije dobila 6 meseci, jedna cele sezone. Ona je mnogo oslabila verovatno neki hormonski poremećaj. Ne verujem da je istina - rekla je Marija.

- Kako da reagujem? Ima 30 godina i ne zna da vodi računa o sebi. Nije mala ni maloumna da ne može da vodi o sebi računa. Niti ima stabilnu vezu niti je u braku niti ima odnos kako treba da bi rodila dete. Ima Željka, ne treba joj još jedno dete u ovom trenutku - nastavila je.

Foto: Youtube printscreen

 

 

- Mora da vodi računa šta radi i kako radi. Najlakše je roditi dete. Potrebno je mnogo odricanja da se dete izvede na pravi put. Koliko znam svake sezone je tamo, kada će ona da čuva decu? Ja sam bolesna, i moj suprug. Bez obzira na godine, meni je zdravlje narušeno i ne bih mogla pored Željka da čuvam još jedno dete. Zna valjda do čega dovode nezaštićeni odnosi. Pitam se samo ko će joj čuvati to dete - zaključila je Marija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija