• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

21.04.2024

21:13

"Samo neka se igra sa mnom!" Kačavenda i Đedović smislili kako da se osvete Miljani: "Neću da se kontrolišem!" (VIDEO)

ATAIMAGES

Rijaliti

"Samo neka se igra sa mnom!" Kačavenda i Đedović smislili kako da se osvete Miljani: "Neću da se kontrolišem!" (VIDEO)

Podeli vest

Miljana je uspela da isprovocira Marka i Milenu, koji su tražili načine kako da joj se osvete zbog ponašanja.

Miljana Kulić je danas bila raspoložena, pa je namerno provocirala Milenu Kačavendu i Marka Đedovića

Njih dvoje nisu mogli da obuzdaju svoj bes nakon Miljaninih reči, pa su se dogovarali šta će joj raditi za slučaj da nastavi da ih provocira ili vređa, što često radi. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Nikad bolje, vidi kosu. Kao lutkica i tek ću biti lepša. Molila bih režiju da usliši molbu Marku Đedoviću. Ispunite mu želju, pustite balade za buđenje - rekla je Miljana.

- Budala bolesna, nek pije neke lekove - prokomentarisao je Đedović.

- Žali se više, imaš 30 dana. Žalio si se sudiji, pa nije mogla da te obuzda tamo. Šta te je pitala sudija? Da li ste za veštačenje? - pitala je Miljana.

- Ima diktafonski snimak iz suda - odbrusio joj je Đedović.

Foto: Youtube printscreen

 

- Da da, reporterka bila tu - rekla je Miljana.

- Ti si bolesna žena, kojoj nije pomogla ni bolnica. Umislila si da si Ceca, ti nisi lažna. Sve što želiš meni, ja želim tebi - poručila je Miljana Kačavendi.

- Ako bih je zatekao, furnuo bih je pesnicom. Razvalio bih joj glavu, boli me k*rac. Kod mene toga nema. Kad je uhvatim, ovaj put će da bude preko kapije. Samo nek se igra sa mnom, nisam ja budala. Mogu da tražim i zabranu prilaska, pa ćemo da vidimo gde će. Samo neka krene, da vidi šta sme, šta ne sme. Najbolje da ću da stojim dok me neko lema, važi. Uhvatim je i bacim u jezero, sa sve prnjama. Potopim je kao kvočku, boli mene k*rac - rekao je Marko.

Foto: Youtube printscreen

 

- Priđe li tamo, ja neću da se uopšte kontrolišem. Nokautiram i završim priču. Ovako može da s*re. Bude li stvari pipnula, razvlačiću je ovde kao kantu - kazala je Kačavenda.

- Samo ti reci šta treba, pa ćemo to da uradimo. Rešim ja to za pet minuta - rekao je Đedović.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija