• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

01.05.2024

14:04

Miljana se slomila zbog sina Željka i Ivana Marinkovića! Otišla u Rajski vrt, pa smislila plan kako da spoji oca i sina (VIDEO)

Foto prntscreen

Rijaliti

Miljana se slomila zbog sina Željka i Ivana Marinkovića! Otišla u Rajski vrt, pa smislila plan kako da spoji oca i sina (VIDEO)

Podeli vest

Popularna Nišlijka, Miljana Kulić, nikako ne može da se pomiri sa tim što njen sin Željko ne viđa oca, pa je smislila kako da ih, ukoliko njeni roditelji dozvole, spoji.

Miljana Kulić važi za jednu od najpopularnijih rijaliti učesnica, a i trenutno se nalazi u "Eliti" u kojoj prostor deli zajedno sa bivšim rijaliti partnerom, Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima i sina Željka.

Iako sa Ivanom već duže vreme nije u dobrim odnosima, Kulićka je tokom posete Rajskom vrtu, otkrila da bi volela da sina Željka dovede drugog maja, kao iznenađenje Ivanu koji tada proslavlja rođendan.

Miljana bi, kako kaže, volela da vidi da li bi Željko prepoznao Ivana i kako bi se osećao, a smatra i da bi, bez obzira na odnos svojih roditelja, dete trebalo da ima kontakt s ocem.

- Najsrećnija bih bila da Željko i Ivan budu zajedno. Mislila sam da Željko dođe drugog maja, pa da vidim kako bi odreagovao. Da vidim da li će Željko da ga prepozna i ako mogu da mu vratim taj osećaj. Ako moji roditelji dozvole, to bi bila moja želja. Da se Željko veseli i da dođe. Naravno, ako moja majka dozvoli, jer nas on svaki dan ponižava zajedno sa onom svojom vešticom - rekla je Miljana, a zatim otkrila šta misli kako bi Marinković reagovao kada bi ugledao sina.

Ne znam, volela bih da ga vidim. Obećavao je Željku da će ga videti. To je mnogo inteligentno dete. Volela bih da dođe, ako moja majka dozvoli. Imala je osećaj da on nikad neće biti dobar otac. Ne znam, sve mi se nešto skupilo. Ne osećam se dobro, nisam srećna - rekla je Kulićeva.

Inače, Miljana je nedavno progovorila na temu detalja suđenja sa Markom Đedovižem koji ju je, zbog incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", tužio.

Naime, Miljana je Marka, tom prilikom, udarila bubicom u glavu, prilikom kojeg je on zadobio teške povrede, te je morao da ode na ušivanje, a Miljana je sada ispričala i šta se dogodilo na suđenju.

Foto: ATAIMAGES

 

Đedović je stalno govorio: "Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu". Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici - ispričala je Miljana kod Darka Tanasijevića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani
Politika

Romi se sećaju pakla koji su pre 25 godina doživeli na Kosovu i Metohiji: Kuće im spaljivane, proganjani su i proterivani

U francuskom gradu Troyesu održana je ceremonija obeležavanja Dana sećanja na stradale, prognane i nestale Rome na Kosovu i Metohiji. Burhan Osmani, organizator i inicijator ovog događaja, podsetio je prisutne na teške okolnosti u kojima su se Romi našli tokom rata na Kosovu i Metohiji u drugoj polovini 1990-ih godina, kada su Albanci hteli da otcepe južnu srpsku pokrajinu.

21.06.2024

19:42

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!
Politika

Otkriveno! Evo kada će biti izabran novi gradonačelnik Beograda!

Predsednik Skupštine Grada Beograda, Nikola Nikodijević, zakazao je 2. sednicu Skupštine grada Beograda za ponedeljak, 24. jun, u 10 časova. Mesto održavanja sednice je zgrada Skupštine grada na Trgu Nikole Pašića 6, u velikoj sali u prizemlju. Na dnevnom redu ove sednice naći će se izbor gradonačelnika Beograda, zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

21.06.2024

18:43

Đurić: Srbija je stabilna, sigurna i slobodna!
Politika

Đurić: Srbija je stabilna, sigurna i slobodna!

Čitajući kojekakve budalaštine koje udarna Đilasova pesnica i fantom koji je pored grada u kome živi menjao čak i ime pa se danas zove Borko izjavljuje prosto se, samo od sebe, nameće pitanje - da li on zaista smatra građane Srbije ludim i glupim?

21.06.2024

18:10

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51