• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

01.05.2024

21:02

Najveću izdaju doživeo na dan sahrane rođenog brata! Janjuš ovaj postupak bliske osobe nikada ne može zaboraviti (VIDEO)

Printscreen/You Tube

Rijaliti

Najveću izdaju doživeo na dan sahrane rođenog brata! Janjuš ovaj postupak bliske osobe nikada ne može zaboraviti (VIDEO)

Podeli vest

Marko je danas za crnim stolom ogolio dušu i rekao šta ga je u životu najviše povredilo.

Učesnici rijalitija "Elita" su danas u Beloj kući govorili o prijateljstvima. Sledeći na redu je bio Marko Janjuević Janjuš koji je ogolio dušu i otkrio da ga je jedan prijatelj izneverio jer nije došao na sahranju njegovog brata, Mihaila Janjuševića

Foto: Youtube prinscreen

 

- Da li biste rekli prijatelju nešto što bi ga povredilo?! Ako jeste, ispričajte - pročitao je Darko.

- Treba nekada reći, a nekada ne treba - rekao je Janjuš.

Foto: Youtube prinscreen

 

- Navedi 5 različitih osobina koje imaju drugi učesnici, a koje po tebi treba da ima idealan prijatelj - pročitao je Tanasijević.

- Samo bih jednog učesnika, pošto se sa takvima družim i napolju, moram izuzeti Ša. Od Ša bih uzeo jedinu osobinu, to je njegovo ponašanje, njegov karakter i igre na sreću. Nije poročan što se tiče igara na sreću... Nisam rekao, ali ima jedan da me je izdao, nije došao na sahranu mog brata, jer nije imao ko da mu pričuva decu, glup razlog - rekao je Janjuš.

Foto: Youtube prinscreen

 

- Da li veruješ u muško-ženska prijateljstva? - pitao je Darko.

- Verujem - rekao je Janjuš.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Konkurs i informator za upis u  srednje škole u prodaji od 23. maja: Sve informacije na jednom mestu, a ovo je cena!
Društvo

Konkurs i informator za upis u srednje škole u prodaji od 23. maja: Sve informacije na jednom mestu, a ovo je cena!

Konkurs Ministarstva prosvete za upis učenika u prvi razred srednje škole za narednu, 2024/25. školsku godinu, biće u prodaji od sutra, 23. maja. Osim opštih i posebnih uslova upisa i kalendara upisnih aktivnosti, u Konkursu su navedeni svi važni podaci o školama čiji je osnivač Srbija, područjima rada, broju učenika, obrazovnim profilima i trajanju obrazovanja, kao i o merilima i načinu izbora kandidata.

22.05.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Srbija