• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

03.05.2024

07:46

"Ima dečka, može tata da joj bude": Ćerka Stanislava Krofaka jasno dala do znanja šta misli o Mioni

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images, Instagram

Rijaliti

"Ima dečka, može tata da joj bude": Ćerka Stanislava Krofaka jasno dala do znanja šta misli o Mioni

Podeli vest

Naslednica rijaliti učesnika podelila je na svom instastoriju opasku koja se odnosila na vezu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Stanislav Krofak digao je veliku prašinu kada je ušao u kratak sukob sa Nenadom Aleksićem Ša i Mionom Jovanović, te tom prilikom istakao da Miona ima dečka koji može otac da joj bude, uporedivši to sa razlikom u godinama između njega i njegove ćerke Vanese.

- Ne znam čega mene treba da bude sramota, treba nju da bude, ima dečka može tata da joj bude. Razlika između mene i moje ćerke je manja nego između njih dvoje - rekao je Stanislav, što je njegova ćerka Vanesa, koja mu vodi instagram profil podelila i time jasno stavila do znanja da ga podržava.

Foto: ATAIMAGES

 

Inače, Stanislavova ćerka vodi njegov profil na Instagramu redovno kači storije koje dele njegove fan stranice, a nedavno je podelila poruku gde je dobila niz pohvala kako vodi očev profi, a onda se devojka koja je napisala poruku osvrnula na Maju:

- Maja je atraktivna i dobar čovek, ali tvoj tata je iskusan i on sigurno neće danas - sutra oženiti ovakav tip devojke. Ovo je lutko prolazno - napisala je između ostalog devojka, a Stanislavova ćerka podelila stori.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija