• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.05.2024

16:08

Anita novom izjavom šokirala javnost! Priznala zašto se venčala sa Matorom! (VIDEO)

Informer

Rijaliti

Anita novom izjavom šokirala javnost! Priznala zašto se venčala sa Matorom! (VIDEO)

Podeli vest

Anita Stanojlović ne prestaje da se "pere" od svoje veze i braka sa Jovanom Tomić Matorom, a njena poslednja izjava izazvala je bes i osudu javnosti.

Stanojlovićeva je gostovala nedavno u emisiji "Amidži šou", zajedno sa bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom i sadašnjim dečkom, Anđelom Rankovićem.  Tom prilikom, Stanojlovićeva je istakla da je posle 20 dana videla da brak sa Matorom nije ono što je očekivala, te i da joj je to najveća greška. 

Foto: Printscreen/You Tube

 

Sada je voditelj "Elite" Milan Milošević pitao Anitu kako je to posle 20 dana braka shvatila da Matora nije za nju i da se zeznula, a Stanojlovićeva je počela da se pravda za izrečeno, ali nevešto.

- Uh, to sam pričala u "Amidži šou"...nije posle 20 dana braka, nego 20 dana po izlasku odavde. Shvatila sam da nije to to, ali ostala sam u tome. Ne želim da dajem detalje. Jednostavno nije bilo to to. Ne želim da se vraćam u taj odnos, ne zanima me. Imala sam osećaj da to nije to i eto. Znala sam da će pući kad tad - rekla je Stanojlovićeva, pa priznala što se onda venčala sa njom:

- Pa eto, nisam shvatila to tako ozbiljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

Anitina reakcija naišla je na osudu javnosti, pa su mahom komentari negativni:

"Laže, pere se zbog gej veze", "Da li je ovo moguće", "Kakva to osoba lažira emocije zarad popularnosti i slave?", "Videli smo svi to, ali samo Matora nije", "Svaka čast Jovani kako je smirena nakon svega", "Koji odron ženskog roda, a još veći oni koji ovo zlo podržavaju. Glumiti lezbu i u brak ući da bi ušla u zadrugu. Ova bi popila zadnju kap krvi iz svoje koristi. Fuj", "Mora da priča da je nije volela, da je nije privlačila, da nije bilo to to itd, ali ja potpisujem da ona i dan danas nije načisto sa emocijama tu, ali mora da glumi pravi put zbog pobede i gotovo".

Foto: printscreen/instagram

 

Inače, Anita i Jovana su se venčale 11. jula prošle godine, na Svetom Stefanu. Bivše zadrugarke izgovorile su sudbonosno "da" pred matičarkom u luksuznoj vili u Crnoj Gori.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija