• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

06.05.2024

18:16

Ćerka Stanislava Krofaka nikad brutalnija! Sasula ocu sve u facu: "Ti jesi slobodan, ali nisi sam"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Ćerka Stanislava Krofaka nikad brutalnija! Sasula ocu sve u facu: "Ti jesi slobodan, ali nisi sam"

Podeli vest

Dan nakon Vaskrsa, rijaliti učesnici su od svojih porodica i svoje podrške dobili čestitke i poklone.

Voditelj Darko Tanasijević je podigao odmah Stanislava Krofaka i uručio mu pismo koje je njegova ćerka napisala.

Devojčica je zamerila ocu vezu sa Majom Marinković, a za Mionu je rekla da je uvek bila jako fina.

- Pre svega, srećan Vaskrs svima koji slave. Tata, ne znam kako da započnem ovo. Na početku je tvoje učešće bilo savršeno. Ti jesi slobodan, ali nisi sam, jer imaš mene, svoju ćerku. Mislim da treba da paziš kako se ponašaš. Moraš to da znaš. Ne treba da se ponašaš onako kako može da naškodi meni. Za Mionu nemamo ružnih reči. Ona je rekla sve kako jeste, to si i ti sam potvrdio. Ako tvoja sadašnja devojak ne poštuje tvoju ćerku, to je tebi normalno?! Ne poštuje me, jer govori loše o mojoj mami. Nije kasno da se vratiš na pravi put. Molim te, misli na mene - glasilo je u pismu Stanislavove ćerke.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Voli te tata. Ja nisam čuo da je Maja ikada ružno nešto rekla za moju bivšui ženu - kazao je Stanislav.

Nakon njegovog izlaganja, ustala je i Marinkovićeva, kako bi dala svoj sud.

Foto: Printscreen You Tube

 

- To je njegova porodica. Ja nemam ništa loše da kažem za njegovu ženu. Mene samo ne zanima ko šta ima da kaže. On mene poštuje, poštujem ja njega. Ja sam sa njim, meni je važno njegovo mišljenje i to je to - rekla je Maja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji
Novak Đoković

Provocirali Đokovića! Nije želeo da priča o najvećoj misteriji

Novak Đoković je stigao na Rolan Garos bez ijednog osvojenog trofeja ove sezone, čak i bez odigranog finala. Na minulim turnirima bilo je vidno da nije u najboljoj formi, nedostaju mu mečevi, vidljive su promene u fizičkom smislu, poput drhtavice, ali o tome nije želeo mnogo da priča pred početak takmičenja.

27.05.2024

05:39

Planeta

Šokantne vesti iz Rusije! Operater dronova ubio više stotina ljudi?! Ovo nije zabeleženo u istoriji! "Više i od Zajceva..."
NEVEROVATNO

Šokantne vesti iz Rusije! Operater dronova ubio više stotina ljudi?! Ovo nije zabeleženo u istoriji! "Više i od Zajceva..."

Učinak operatera FPV dronova već premašuje performanse čuvenih snajperista iz Velikog otadžbinskog rata – jedan ruski vojnik je pomoću drona uništio više od 300 vojnika Oružanih snaga Ukrajine, dok je heroj Sovjetskog Saveza, snajperista Vasilij Zajcev, eliminisao više od 240 neprijateljskih vojnika. Ovo je za RIA Novosti izjavio instruktor Centra za specijalnu taktiku i početnu vojnu obuku „Rokot“, poznat pod nadimkom „Pinoče“.

27.05.2024

08:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija