• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.05.2024

23:28

Asmin Durdžić stigao u "Elitu" i odmah razapeo Aneli: "Majko, ti si me nagovorila da ostanem trudna"

Prntscreen Pink TV

Rijaliti

Asmin Durdžić stigao u "Elitu" i odmah razapeo Aneli: "Majko, ti si me nagovorila da ostanem trudna"

Podeli vest

Otac deteta Aneli Ahmić gost je emisije u sklopu rijaliti programa "Elita 7".

Asmin Durdžić, bivši partner Aneli Ahmić, sa kojim rijaliti učesnica ima ćerku Noru, stigao je u Šimanovce, gde je progovorio o odnosu sa bivšom. Kako je naveo, dok Aneli nije ostala trudna, njih dvoje nisu bili u ozbiljnoj vezi.

- Nikad nismo bili venčani. Živeli smo zajedno i imamo dete - rekao je Asmin, pa otkrio kako je počela romansa sa Aneli.

- Za vreme korone, Aneli mi je lajkovala statuse i komentare. Ona je pitala kada može da dođe da se okupa u bazenu. Došli su kod mene u Linc. Tu je bila četiri, pet dana. Nakon tri, četiri nedelje mi je pisala da je trudna i dođe kod mene u Austriju da se očisti - rekao je i dodao:

Foto: Prntscreen Pink TV

 

- Bila je sa društvom u Bosni, nije je bilo par dana. Ja sam joj rekao ja sam slobodan momak mogu da idem gde želim. Nismo planirali dete. Bio sam šokirao, kao što bi bio svaki muškarac. Ja sam je odveo kod doktora, ona je rekla da joj treba još jedno sedam dana da odluči da li će da zadrži dete. Nisam hteo da je povredim, rekao sam joj da ću biti tu šta god da odlučiš.

- Njena majka i sestra su joj govorile da rodi dete, jer sam ja dobar momak. Nakon naše prve svađe, ona je zvala majku i rekla joj: "Ti si me nagovorila da ostanem trudna" - govorio je Asmin.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Durdžić tvrdi da na početku veze nije video Aneline mane.

- Aneli na početku nije bila tako zla, znala je da se ponaša. Bila je normalna, mirna, kad je došla prvi put moja majka, ona se obukla da sakrije svoje tetovaže. Bilo je sramota. Prva tri mseca je sve bilo okej. Ja sam radio po ceo dan, ona je samo pratila Zadrugu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma!
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana?
Live TV

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana?

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Ninoslav Cmolović, pomoćnik direktora policije, kao i pukovnik Miroslav Španović.

30.06.2024

18:55

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast? (VIDEO)
Live TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast? (VIDEO)

Ceo svet zagledan je u predstojeće izbore u Americi, a naročito na prvu debatu između Trampa i Bajdena. Oba kandidata su zadovoljna i obojica smatraju da su dotukli onog drugog. Šta nam je rekla ova debata? Na ovu temu u "Info danu" govorili su autor knjige "Efekat Tramp" Saša Adamović i ekonomista i stručnjak za investicije Vladimir Đukanović.

30.06.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija