• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G. - D.S.

15.05.2024

10:30

Iscepan, prljav, zapušten... Pogledajte kako izgleda Marko Miljković nakon pritvora od 40 sati (FOTO)

Informer/shutterstock

Rijaliti

Iscepan, prljav, zapušten... Pogledajte kako izgleda Marko Miljković nakon pritvora od 40 sati (FOTO)

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik i jutjuber Marko Miljković danas je došao u Treće osnovno tužilaštvo kako bi dao izjavu povodom incidenta koji se dogodio pre dva dana.

Marko Miljković je pre dve noći doveden u policiju nakon što je komšijama na terasu bacao jaja, a potom ušao u sukob sa ženom koja je u petom mesecu trudnoće.

Bivši rijaliti učesnik je odveden prvo na pregled u Urgentni centar, a zatim u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Foto: Informer

 

Marku je određen pritvor od 48 sati, a danas je doveden u Treće osnovno tužilaštvo kako bi dao izjavu povodom incidenta čiji je bio akter.

Foto: Informer

 

Miljković je došao u istim patikama, trenerci i majici u kojima je i priveden, dok su ga pratila četiri policajca.

Foto: Informer

 

Iako je imao lisice na rukama, došao je sa osmehom, a vidna je bila i malo duža brada koju je zapustio dok je skoro dva dana ležao u pritvoru.

Foto: Informer

 

Inače, Marko je okupljenim predstavnicima medija dao kratku izjavu, a više o tome možete pročitati OVDE.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija