• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

20.05.2024

22:33

Dirljive scene u "Eliti" rasplakale sve! Milica Veličković prolila reku suza u majčinom zagrljaju, a evo šta je buduća baka rekla

Aleksandar Jovanović Cile/Printscreen TV Pink

Rijaliti

Dirljive scene u "Eliti" rasplakale sve! Milica Veličković prolila reku suza u majčinom zagrljaju, a evo šta je buduća baka rekla

Podeli vest

Milica Veličković srela se sa majkom u Rajskom vrtu, a njihov susret obeležio je čvrst zagrljaj i reka suza.

Nakon što je razgovarala sa Dušicom Jakovljević u studiju i prokomentarisala trudnoću svoje ćerke Miličina mama uputila se u "Rajski vrt" da se sastane sa ćerkom koja i ne sluti šta se događa i ko će je posetiti.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Pre nego što je krenula podržala je Miličinu odluku da rodi dete i njenu vezu sa Terzom.

-  Kako vam je veza Milice i Terze delovala od samog početka? - upitala je Dušica.

- Bilo je tu svađa, ali mislim da je to sada sve iza njih. Očekuju dete. Mislim da niko ne treba da se meša u njihov odnos i njigovu vezu - rekla je Miličina majka Danica.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

- Meni sve ovo deluje kao lep početak jedne ljubavne priče. Je l' vi znate šta će se dogoditi? Milicu ćemo pozvati u "Rajski vrt" i videćete se sa njom - rekla je Dušica.

- Jedva sam čekala ovo. Očekivala sam sve ovo - kazala je Danica.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Ona je sa velikim nestrpljenjem pošla ka "Rajskom vrtu" gde je odmah poletela ćerki u zagrljaj. Milica je bila šokirana, jer nije očekivala da će videti majku, odmah je čvrsto zagrlila, pa se slomila u njenom naručju i zaplakala na glas. 

Majka joj je potvrdila da je porodica uz nju i da podržava njenu trudnoću:

- Srećna sam što ću postati baba! - rekla je majka Milici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija