• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2024

12:11

Potresno! Majka Jovane Cvijanović iznela strašne optužbe na račun Mc Stojana! "Zbog njega ne može da ostane trudna"

Pink,Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Potresno! Majka Jovane Cvijanović iznela strašne optužbe na račun Mc Stojana! "Zbog njega ne može da ostane trudna"

Podeli vest

Majka rijaliti učesnice Jovane Cvijanović, Zorica Cvijanović označila je repera Mc Stojana kao krivca za bolest njene ćerke.

Jovana Cvijanović je u "Eliti" javno priznala da je bila u vezi sa MC Stojanom, nakon čega je otkrila šokantne tvrdnje iz odnosa sa poznatim pevačem.

Foto: Youtube printscreen

 

Njena majka, Zorica Cvijanović, istakla je da je upućena u ovu romansu.

Zorica Cvijanović rekla je da je njena ćerka Jovana Cvijanović dobila anoreksiju nakon raskida sa MC Stojanom.

- Sve od a do š, što je rekla je istina. Nije mi odgovorio, samo me je blokirao na svim društvenim mrežama. Osećala sam odgovornost kada joj je bilo loše da joj pomognem kako god sam umela, pa sam ga pozvala da joj kaže par rečenica. Uvek sam joj govorila da mora da bude obazrivija, da ne može da sluša šarene laže od takvih nekih osoba. Takvi tipovi muškaraca nisu za ozbiljne veze i uvek sam joj pričala da mora da bude spremna na sve. Nego eto, ona je jako čudna devojka, zaljubi se za pet minuta i onda nakon toga pati kada joj neko ne uzvrati ljubav.

Foto: ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

 

Nakon spekulacija da je Jovana ostala trudna sa Urošem Rajčicom, njena mama je odlučno rekla:

- Od te priče nema ništa, zbog samog poremećaja ishrane ona ne može da ostane trudna još uvek. On se njoj svideo, podsećao je na nekog glumca. Ja smatram da je on nju iskoristio samo kako bi mu produžila boravak. Dečko se pravi kao da ima neki vokabular i strategije, treba malo da se spusti na zemlju. Hvali se kao da je neki frajer ili džentlmen a ovamo kad treba nešto da kaže za stolom hvata krivine. Dečko totalno nema nijedan argument. Mali Uroš koliko god da oni njega potcenjuju, on stvarno ume da ubode u centar i ume da da dobre savete Jovani - rekla je ona za "Pink".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija