• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

05.06.2024

13:15

Aneli napustila "Elitu": Ahmićeva otišla kod ginekologa, evo u kom je mesecu trudnoće!

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Aneli napustila "Elitu": Ahmićeva otišla kod ginekologa, evo u kom je mesecu trudnoće!

Podeli vest

Aneli Ahmić je u drugom stanju, a danas je obavila sve neophodne tesove, te saznala u kom je mesecu trudnoće.

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić danas je napustila "Elitu". Naime, aktuelna učesnica rijalitija je otišla na lekarski pregled kod ginekologa nakon što je u ponedeljak u toku emisije odradila test za trudnoću i saznala da je u blagoslovenom stanju.

Foto: Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

I Ahmićeva i Janjuš sa bivšim partnerima imaju ćerke, a ovo će im biti prvo zajedničko dete.

Aneli je u ranim jutarnjim satima posetila ginekologa i saznala da je u šestoj nedelji trudnoće, odnosno uveliko "gazi" drugi mesec.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Svi rezultati i analize su joj u najboljem redu, a kada se vratila u "Belu kuću" nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, Janjuš i Aneli su nakon turbulentnog perioda spustili loptu, te sada uživaju u saznanju da dolazi prinova. Bivši košarkaš je izjavio da je to najlepša stvar koja mu se dogodila nakon gubitka rođenog brata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija