• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

08.06.2024

20:11

Evo kako će izgledati Farma 8! Sagrađeno selo od kamena i drveta kao u 14. veku! Prve slike ugledale svetlost tana!

Informer/Pink

Rijaliti

Evo kako će izgledati Farma 8! Sagrađeno selo od kamena i drveta kao u 14. veku! Prve slike ugledale svetlost tana!

Podeli vest

Željko Mitrović najavio je da uskoro počinje Elita 8, ali i da se na ekrane vraća Farma 8 koja će biti nešto potpuno drugačije od onog što smo gledali do sada.

Željko Mitrović najavio je da se na Pinku sprema nova sezona "Elita 8", ali paralelno i kompletna nova televizija na kojoj će jedan od nosećih formata biti i "Farma8".

Foto: PR DC

 

Na velika vrata vraća se i rijaliti "Farma" koja se, podsetimo, prikazivala sedam sezona na TV Pink. Naime, u pomenutom projetku, gledaoci su mogli da vide mnoge poznate ličnosti, velike zvezde, uspešne sportiste i mnoge druge, koji su imali priliku da se bore za prvu nagradu u seoskim uslovima.

Na Farmi su takmičari učili kako se čuvaju goveda, muzu krave, kosi trava, kupa u koritu, loži vatra, cepaju drva i ostalo....

Ipak, sada najavljuju revoluciju kada je reč o ovom formatu, te će sve izgledati mnogo bolje nego ranije.

Naime, sprema se izgradnja pravog sela iz 14. veka koje će biti opreljemno i izgrađeno od drveta i kamena. Mitrović je već obojavio nacrt ovog sela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija