• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

09.06.2024

11:33

Matea Car otkrila do sada nepoznate detalje o aferi sa Anitom: "Istina je da sam bila kod Đedovića u stanu"

Youtube printscreen

Rijaliti

Matea Car otkrila do sada nepoznate detalje o aferi sa Anitom: "Istina je da sam bila kod Đedovića u stanu"

Podeli vest

Danima unazad se komentariše ko je sve od Matorinih prijatelja znao za Anitinu aferu sa tiktokerkom, a sada se Matea oglasila i otkrila do sada nepoznate detalje.

Haos oko Anitine afere sa Mateom Car ne jenjava. Razne priče kruže o njihovom odnosu i viđanju, a sada je novi skandal potresao javnost. 

Naime, saznalo se da je Sandra Rešić ugostila tiktokerku, ali ne u njenom domu, već u stanu Marka Đedovića, koji je jedan od najboljih Jovaninih prijatelja.

Matea je sada priznala da je bila kod Đedovića, pa obelodanila šok detalje.

Foto: Printskrin:Youtube/Pink

 

- Što se tiče ove situacija nije sve najbolje. Ljudi su priklonjeni drugoj strani, nego meni. Govori se da sam ja tipovala Anitu, da sam imala dogovor sa Đedovićem, kako sam dobro plaćena za to... Ne mogu da povežem kraj sa krajem - govorila je Matea.

- Prvo je bila priča za stan da je Sandra imala ključ od Đedovićevog stana i da si dolazila. Da li si dolazila kad si trebala da gostuješ ili pre Elite? - pitao je Joca Ilić.

Foto: Printskrin:Youtube/Pink

 

- Bilo je za gostovanje kod Dalile i kod Jovane Jeremić, ali sam morala da otkažem. Da, bila sam u stanu. Ne mogu da povežem konce, možda nije smela da me ugosti u tom stanu. Nisam shvatila da je to bilo nekome iza leđa, nisam znala da to ne sme, a sad znam. Ako Marko ništa nije znao, čemu protivljenje? Ja sam 99% sigurna da je on znao, ali nemam dokaze kako je saznao - pričala je Matea Car.

- Da li ti je Sandra rekla da to prećutite i da li je istina da ti se Rešićka sviđala? - upitao je Joca.

Foto: Youtube printcreen

 

- Ne. Ja kad sam bila u kontaktu sa Sandrom bila sam u novoj vezi. Sandra mi se nikad nije sviđala, a da jeste ja ne bih imala problem to javno da priznam. Ja sam možda rekla da je simpatična kao čovek, ali ne kao neko sa kim bih ja bila - rekla je Matea u emisiji  "Pitam za druga".

Podsetimo, Matea Car skrenula je pažnju javnosti na sebe kada je priznala da se aktivno dopisivala sa Anitom Stanojlović, sve do njenog ulaska u "Elitu". Kako je istakla, ona i Anita su se svakodnevno čule, čak i na dan njenog venčanja sa Matorom, a čak su trebale i da se vide, ali spletom okolnosti do toga nije došlo. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija