• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

09.06.2024

19:51

Sita stavlja rampu na kupovinu stana! Ahmićeva za Informer progovorila o zemlji koju Aneli namerava da proda, pa oplela po Janjušu: "On je nasilan"

Foto: Shutterstock, ATA Images, Printscreen YouTube

Rijaliti

Sita stavlja rampu na kupovinu stana! Ahmićeva za Informer progovorila o zemlji koju Aneli namerava da proda, pa oplela po Janjušu: "On je nasilan"

Podeli vest

Sita Ahmić otkrila je za Informer šta misli od vezi svoje sestre Aneli Ahmić i njenog izabranika Marka Janjuševića Janjuša, te kakvu im budućnost predviđa.

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić je već mesecima u turbulentnoj vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, a nedavno je otkrila da je u šestoj nedelji trudnoće.

Foto: Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

Iako je u blagoslovenom stanju, Janjušev i njen odnos se nije popravio već je i dalje prožet svađama, a njena sestra Sita Ahmić danima gleda sestru kako pati uz čoveka koji, prema njenom mišljenju, nije dostojan Aneli.

Sita je sada za Informer otkrila da je cela njena porodica složna u jednom, a to je da ne podržavaju Anelinu vezu sa Janjušem.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Držim se istog stava, smatram da Janjuš nije čovek za nju, mi to kao familija ne podržavamo i nadam se da će Aneli kada izađe iz rijalitija kroz nekoliko dana shvatiti sve i da će imati isto mišljenje kao i mi. 

Aneli je više puta govorila kako ne želi još jedno dete koje će morati da odgaja bez oca, ali Sita kaže da, iako ne podržava sestrin odnos sa Markom, ne bi podržala ni njen odlazak na kiretažu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne znam da li će zadržati dete, ja ne bih podržala abortus, ali to je njena odluka. Ona je odrasla, samostalna žena, sama odlučuje o tome šta će da uradi.

Jedan od razloga zašto Janjuševića ne bi želela da vidi pored Aneli je taj što se plaši da bi bio nasilan prema njoj.

- Nasilje je jedna od bitnih stavki. Janjuš je već pokazao da je nasilan. Mislim da bi bio još gori kada bi kamere bile ugašene. 

Foto: Foto: ATA Images

 

Aneli je izjavila da bi se u slučaju da zadrži dete preselila u Beograd da živi sa Janjušem, te da želi da proda zemlju kako bi u srpskoj prestonici kupila stan.

- Ta zemlja pripada nama, njoj, bratu i meni. Ona ima svoj deo, ima pravo kad se proda da uzme svoj deo, ali mislim da će se predomisliti kada izađe, da neće kupiti nikakav stan u Beogradu. Za prodaju te zemlje bila bi potrebna i naša dozvola, ne može da proda samo svoj deo, jer je to zemlja koja mora da se proda u kompletu, dakle od toga nema ništa - rekla je Sita i zaključila da Marko, kao neko ko je sam izjavio da ima problem sa kockom, ništa ne bi uspeo da obezbedi njoj i njihovom detetu:

Foto: Printscreen/You Tube

 

- Ne mislim da bi on Aneli bilo šta obezbedio. Ako do sada svojoj porodici nije ništa obezbedio, ne vidim kako bi mogao njoj da obezbedi. 

Janjuš je u "Eliti" rekao da želi da razgovara sa Sitom o Aneli, a na pitanje šta bi mu rekla kada bi sada imala priliku da razgovara sa njim Sita je odgovorila:

Foto: printskrin drustvene mreze

 

- Ne znam šta bih mu rekla. Sve u životu radim spontano, ništa ne radim planski, ali bih mu rekla sve što mislim. Ništa ružno neću govoriti o njemu, ali mislim da on nije čovek za moju sestru, jer ne vodi porodičan život, ima te neke poroke i jednostavno takve stvari ne mogu da "aminujem" - kazala je ona, a zatim otkrila šta bi u ovom trenutku poručila svojoj sestri:

- Rekla bih joj da mora da se skloni od njega, da mora da nastavi svoj život s nama, tamo gde je stala i to je to. Od njih nema ništa, što je jasno svakome, ne samo meni.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Sita kaže da misli da je Aneli svesna sa uz Janjuša nema budućnost.

- Ona u suštini sve zna, ali muči se, trudi se... Kao i svaka žena. Niko ne odlazi na prvu, drugu ili petu loptu, već tek kada se pređu sve granice. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija