• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D.S.

13.06.2024

21:46

"Želudac nam se okreće kada je vidimo u njegovom zagrljaju" Sita Ahmić oplela po Janjušu, pa se složila sa Aneli: "On želi da pobaci dete"

ATAIMAGES

Rijaliti

"Želudac nam se okreće kada je vidimo u njegovom zagrljaju" Sita Ahmić oplela po Janjušu, pa se složila sa Aneli: "On želi da pobaci dete"

Podeli vest

Sita Ahmić ne podržava sestrinu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Rijaliti učesnici Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš pre tačno 10 dana saznali su da je ona u drugom stanju.

Iako je par planirao zajedničku budućnost i decu, čini se da je vest od dolasku prinove u potpunosti poremetila njihov ionako klimav odnos.

Foto: Foto: Printscreen/Youtube/Pink

 

Naime, Aneli i Janjuš su raskinuli, a nakon jedne od brojnih svađa, Ahmićeva je rekla da želi da ode na abortus. Međutim, juče se predomislila i odlučila da želi da zadrži dete.

Sita Ahmić je sada prokomentarisala Janjuševo ponašanje, kao i Aneline sumnje da Marko želi indirektno da je primora da abortira.

Foto: Foto: ATA Images, Printscreen YouTube

 

- Da, on nju nagovara indirektno, hoće da ona preuzme krivicu na sebe, jer zna da će ona dobiti osude od naroda, on svakako želi da ona pobaci dete. Navodi je da ona to kaže, a da on ispadne jadan i teško mu je. On je težak folirant, sve što radi nije iskreno, isfolirano je, ona je naivna, sve radi ishitreno i srčano. Svima je sve jasno.

Sita je otkrila i šta bi rekla Janjušu da može sada da se susretne s njim.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

- Ja bih njemu rekla da je on po meni bruka i sramota za muški rod, ništa u životu nije napravio kako treba... Ja sam stvarno pružila podršku i dala šansu, iako sam imala dozu nesigurnosti u sve to, jer sam znala tu kompletnu priču kakav je i šta je. Dokazao je i pokazao je da je ono što sam mislila prvi dan i nikada u životu ne mogu tu podršku da pružim.

Sita je otkrila i kako njena i Anelina majka, Jasna Ahmić, gleda na celokupnu situaciju:

Foto: printskrin drustvene mreze

 

- Ma katastrofa, ona je ogorčena... Mi smo svi šokirani njenom trudnoćom, nije nam jasno kako je to mogla sebi dozvoliti, ali kada je već došlo do toga, moramo to da podržimo. Mi ćemo nju da podržimo u svemu, samo ne u tome da nastavi odnos sa njim. Katastrofa! On je njenu sliku maltretirao kroz celo imanje, vređao nas na najgori mogući način. Veruješ li da mi kada je vidimo u zagrljaju s njim da nama nije dobro, nama se želudac okreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija