• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

20.06.2024

14:48

Matora mislila da je kamere ne snimaju, pa iznela svoj pakleni plan: Čim izađe iz rijalitija, raskrinkaće Anitine laži, sve je spremno

Informer

Rijaliti

Matora mislila da je kamere ne snimaju, pa iznela svoj pakleni plan: Čim izađe iz rijalitija, raskrinkaće Anitine laži, sve je spremno

Podeli vest

Jovana Tomić je Kačavendi rekla šta sve planira kada izađe iz rijalitija. Aniti će napraviti pakao od života.

Haos oko Jovane Tomić i njene bivše supruge Anite Stanojlović ne jenjava. Iako se bliži kraj rijalitija, priča o Anitinoj prevari se stalno vrti i često se pojavljuju neki, do tada, nepoznati detalji.

Sada je Matora skovala plan kako će uništiti bivšu suprugu i otkriti sve njene laži, ali i laži Anitine majke Angeline. Jovana je sve ispričala Mileni Kačavendi, pa rekla kako će joj uzeti i telefon koji joj je kupila, te da će sve podatke vratiti, a onda sve prepiske javno izbaciti.

- Ja nemam kome da se pravdam, dokazaću istinu kad izađem napolje - rekla je Matora.

- Odavde mi ništa ne možemo da znamo - rekla je Kačavenda.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Nije mi jasno, Sandra kaže da se javila Matei jer kao nije verovala - rekla je Matora.

- Mene zanima iskreno ovo što Lejdi priča, ova Džuli i to, jel oni poznaju te žene? Ja svoje adminke pozanjem, lično išle na ručak. Lakić kaže da je Lejdi tu od početka, pa ona je i započela tu priču. Rekla si jutros da najviše veruješ Lejdi, automatski si isključila Marka - rekla je Kačavenda.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Jel se ti sećaš da je ona pričala kako su se one dopisivale? I na kraju sam ja to kao znala, mani me - rekla je Matora.

- Ja sam branila Anu, lomila televizor, nisam mogla da verujem šta priča - rekla je Kačavenda.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Neću im dati telefone, us*ala se, to je Anitina mama pokrenula tužbu, rekla mi je advokatica. Karticu može da uzme, ali da znaju da ću joj sve prepiske vratiti iz telefona kod mog Maćonija, pa da da prepiske da ljudi vide kakve poruke je ona pisala sa mamom- rekla je Matora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija