• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

22.06.2024

10:29

Janjuš slomljen zbog Anelinog abortusa! Bivši košarkaš se jadao Zoli, poverio mu šta planira sa Ahmićevom! (VIDEO)

Printscreen/TV Pink, ATA Images

Rijaliti

Janjuš slomljen zbog Anelinog abortusa! Bivši košarkaš se jadao Zoli, poverio mu šta planira sa Ahmićevom! (VIDEO)

Podeli vest

Janjušević ne krije da je slomljen zbog prekida Aneline trudnoće i da planira da ispravi svoje greške.

Nakon što je Aneli Ahmić juče prekinula trudnoću Janjuš je na sve načine pokušao da razgovara sa njom ali ona nije želela ni da čuje za njega. Ahmićevoj je poslednji udarac u nizu zadala tužba Janjuševe bivše žene Ene, koja je stigla na imanje u Šimanovcima.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Dok Aneli misli da je Janjušević sve vreme imao dogovor sa bivšom suprugom, i ne želi više da ima ništa sa njim, on se jadao Zoli i otkrio mu kako se oseća nakon što je Aneli abortirala, a potom i priznao da mora da ispravi stvari, ali da će mu za to trebati mnogo vremena.

- Naš odnos je bio totalno - rekao je Janjuš.

- Ma cirkus, kao i naš - rekao je Zola.

- Ma nema to - rekao je Janjuš.

- Ma to je bilo jasno, šta je tu moglo da se popravi - rekao je Zola.

- Ma nije, gde je moglo - rekao je Janjuš.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Slušaj Mionu i Ša - rekao je Zola.

- Šta bi ja dao da mi je to problem, kao njihovi problemi - rekao je Janjuš.

- To je život, sje*ali smo se mnogo u životu sa nekim stvarima - rekao je Zola.

- Sje*ali smo se i više nego što treba. Evo ti četrdeset godina imam, ostalo ti je još dvadeset godina života da budeš u dobrim godinama. U četrdeset pravim cirkus ovde, daj beži brate - rekao je Janjuš.

- A na kraju konačan ishod ku*ina - rekao je Zola

- Šta ti je brate, sje*ah sve. Mene je dosta sje*ala moja situacija sa bratom, laganiji bi bio, lakše bih balansirao - rekao je Janjuš.

- Najlakše je sada suditi, niko od nas ne zna ko kakvim putem korača - rekao je Zola.

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

- Daj da se završi da se ne nerviraju ljudi kući, zbog Krune, zbog Anelinih, svakome je loše. Nema, mora se ispraviti sve, znaš, sve mora da se ispravi i to mora da prođe jedan ozbiljan vremenski period, a dok prođe taj period proćiče godine. Ja sam svestan, sve će ovo proći, ali mene neće proći neke stvari, ovo se nije desilo nikome ovde - rekao je Janjuš.

- Baš pakao - rekao je Zola.

- Baš pakao, raspoloženje mi se menja i razmišljanje. Ne znam gde mi je glava, kad ti je sve potaman nije ti dobro u nekim situacijama. Kad bih mogao da ti objasnim kako sam se ja osećao kada sam se probudi danas, to ne možeš osetiti, ne daj Bože da osetiš - rekao je Janjuš.

- Šta ti je, znam sve - rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija